Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory deklasovaly Dobráč svatováclavskou nadílkou


0

Osm gólů si odvážejí hráči Dobrého Pole z Býchor. Do čtyřicáté minuty drželi bezbrankový stav, ale pak se rozsypali. K vidění byly také dva hattricky a dvě červěné karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děsivá poslední pětiminutovka

Dobré Pole nastoupilo v Býchorách odhodlaně a dobře organizovanou obranou dlouho drželo nadějný stav 0:0. A navíc mělo i svoje šance. Žirovnický šel po kombinaci ve středu hřiště sám na domácího gólmana Bergera, ale jeho zakončení mířilo mimo tyče. Po půlhodině hry se na malém vápně dostal k hlavičkovému zakončení Královský, ale bohužel byl v záklonu a míč letěl nad břevno domácí brány.

 

Býchorákům trvalo dlouho než si vypracovali šanci, ale pak byli velmi produktivní. Pět minut před přestávkou vyslali domácí borci do uličky Jakuba Vyhnánka, který bodlem prostřelil Neveselého v bráně Dobráče - 1:0. Tento gól jakoby hosty zlomil a do poločasu inkasovali ještě dvakrát. Nejprve hlavičkoval neobsazený Ladislav Ladýř - 2:0 a těsně před pauzou dostal dlouhý balón za obranu domácí kapitán Petr Chlumský, Neveselému udělal kličku a do prázdné završil poločasový stav 3:0.

Jakub Vyhnánek mužem druhého poločasu

Krátce po zahájení druhé půle navýšil Lukáš Lev na 4:0 a bylo po zápase. Hosté z povinnosti dohrávali a nakonec byli rádi, že neodjíždějí s dvouciferným výsledkem. Ve druhém poločase dosáhli dva hráči domácích hattricku - Petr Chlumský přidal další dva góly a Jakub Vyhnánek k dalším dvěma gólům přidal i v šedesáté druhé minutě červenou kartu za oplácení.

 

Domácí tedy dohrávali půlhodinu hry jen  deseti, ale náskok už proti rezignovaným Dobropolským měli dostatečný. Hosté si vypracovali jedinou šanci, když po křížné přihrávce zakončoval na malém vápně Švrčula, ale býchorský brankář byl proti.

 

A tak se Dobropůl předvedla alespoň červenou kartou, kterou také za oplácení viděl David Špička. Celkový výsledek neodpovídá většině první půle, ale celkovému obrazu hry ano.

 

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Těžko se mi takový zápas hodnotí. Do 40. minuty jsme hráli celkem vyrovnaný zápas, vytvořili jsme si i dvě dobré šance. Od té doby jsme, pro mě nepochopitelně, začali hrát absolutně nedisciplinovaně, neobsazovali jsme si hráče čehož domácí využili hned třikrát během pěti minut. Bohužel v podobném trendu pokračoval i druhý poločas, kdy jsme neplnili základní taktické pokyny a byl z toho pro nás debakl. Takový zápas musíme hodit za hlavu a soustředit se na další, pro nás velmi důležitý zápas, doma s Kouřimí.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
J. Berger [-] - V. Ladýř [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , K. Koubek [-] (73. V. Pošík [-] ) , O. Vaňkát [-] (85. M. Zach [-] ) , J. Teplý [-] (46. L. Funda [-] ) , J. Vyhnánek [-] , L. Lev [-] , P. Kedršt [-] , Z. Jirkovský [-]

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , O. Beránek [-] , P. Varyš [-] - F. Krejčí [-] (55. D. Švrčula [-] ) , P. Královský [-] , R. Hurt [-] , V. Olah [-] (52. T. Jícha [-] ) - J. Žirovnický [-] , D. Špička [-] -

ŽK: 53. A. Chvalovský , 70. K. Koubek - 76. J. Flieger , 80. P. Královský . ČK: 62. J. Vyhnánek - 78. D. Špička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - VYHNÁNEK Adam (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.