2:3p.
(0:0)
52. A. Dostál
85. J. Chaloupka (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakorky chtěly loupit v Jevanech a to se jim podařilo


Branky


51. D. Janouch , 83. D. Končický (p.) - 52. A. Dostál , 85. J. Chaloupka (vl.)
0

Po bezbrankovém poločase se dostali domácí do vedení, ale vzápětí o něj přišli. V závěru z penalty šli opět do vedení, ale o dvě minuty později bylo srovnáno po vlastní brance. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany domácím téměř nic nedovolily

Zápas začal svižně a Krakovany se neohroženě pustily do souboje s vedoucím týmem soutěže. Parádní začátek Krakovanských, kteří přijeli bez několika hráčů základní sestavy, vyústil i do první šance, ale Vodvářkovu střelu dokázal gólman Češner vyrazit. K dorážce se dostal Hačka, ale jeho zakončení domácí brankář lapil.

 

Krakovanským se hra dařila, zato domácí se stále nemohli dostat do tempa. Předváděná taktika dlouhých nákopů na útočníky nenesla ovoce a byla dobře pokryta krakovanskou obranou. Hosté byli více u míče a nepouštěli domácí na dostřel. Naopak si připravili další šanci. Hačka postupoval sám na domácí bránu, ale míč se mu ve finále zamotal pod nohama a akci nedotáhl do konce.

 

Na konci poločasu se hostům zranil kapitán Vodvářka a do druhé půle již nenastoupil.

 

 

 

Slepené góly dovedly utkání do penalt

Do druhého poločasu naskočil v hostujícím dresu Pospíšil. Jevanští trochu přitvrdili hru. A padesátá první minuta přinesla vzruch. Nejprve souboj o míč ohodnotil rozhodčí Löwe jako faul Olexy, který kvůli vlastnímu zranění nemohl již dále pokračovat a nahradil jej Špinka. Toto rozhodnutí sudího vzbudilo emoce v týmu hostů, ale důležité mělo teprve přijít. Centrovaný míč z tohoto přímého kopu uklidil hlavou do sítě obávaný střelec domácích David Janouch - 1:0.

 

Hned po rozehrání se ale hosté oklepali. Míč putoval po ose Antoš - Novotný - Aleš Dostál a posledně jmenovaný nedal bodlem Češnerovi šanci - 1:1. A přišly i další šance hostů. Špinka šel dvakrát sám na gólmana, ale ani jednou neuspěl. "Protože jsem dřevo, kopl jsem to do kopřiv", komentoval svoje šance po zápase.

 

Na hřišti se stále více jiskřilo a hosté neustále projevovali nespokojenost s výroky rozhodčího. To vyvrcholilo po přísné penaltě po faulu na Hybnera, kterou ve třiaosmdesáté minutě proměnil David Janouch - 2:1. Mohlo se zdát rozhodnuto, ale hosté opět zabojovali. Na dlouhý nákop z trestného kopu z hloubi pole naskakoval hostující Jelínek společně s bránícím Jakubem Chaloupkou a míč skončil přeně u tyče - 2:2. Za střelce vlastního gólu byl označen Chaloupka. Tento stav vydržel už do konce utkání a na řadu přišly penalty. 

 

V oficiálním zápise je jako střelec druhé branky Jevan zapsán David Končický, přestože penaltu zahrával David Janouch a proto bude tento zásah nejlepšímu střelci soutěže upřen :-(

 

 

 

 

 

 

 

 

Douděra v brance čaroval

V penaltovém rozstřelu uspěli hosté, protože mají Zdeňka Douděru. Domácím pochytal jejich pokusy a výsledkem 2:4 si odvážejí i druhý bod. Jan Špinka to komentoval: "Je výborný, z posledních patnácti penalt jich devět chytil!"



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, vedoucí týmu: Domácí zápas s týmem Krakovan se nám vůbec nepovedl. Byli jsme pomalí, špatné rozehrávky a  nesoustředěnost na hřišti. A tak jsme se přizpůsobili nakopávané hře hostujícího týmu. I když Krakovany přijely bez několika hráčů základní sestavy, přesto nám byly více než vyrovnaným soupeřem. Nutno říci, že Krakovany si za předvedenou hru bod zasloužily.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Do Jevan, soupeři jezdí neradi. O to víc tam jezdí rádi rozhodčí. Vilík nezklamal, ale kdo zklamal, byly Jevany. Celý zápas jsme byli jasně lepší a kdybychom nehráli celý zápas do kopce, tak jsme je sfoukli, jak svíčku. Lidsky mě obrovsky zklamal Bečvařík a Čechák. Koho naopak musím pochválit jsou Janouch. Fotbalista a hodný kluk. Krákora, který hrál tvrdě, ale fér a Novák, i když se nemusíme, tak zápal pro hru, kterou má, ostatním velkofotbalistům z Jevan chybí. Výhru jsme patřičně oslavili a jsem rád, že fotbal hrajeme pro radost a jako tým a né pro pár špinavejch zlaťáků.



Sestavy


FC Jevany
V. Češner [-] - Z. Čechák [-] , J. Chaloupka [-] , J. Bečvařík [-] , J. Novák [-] - J. Popelka [-] , P. Krákora [-] , D. Končický [-] (85. M. Ravizza [-] ) , M. Štefančík [-] - D. Janouch [-] , M. Hybner [-] (81. T. Novák [-] ) -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , M. Věříš [-] , P. Kozel [-] - R. Hačka [-] , L. Jelínek [-] , J. Olexa [-] (52. J. Špinka [-] ) , Z. Vodvářka [-] (46. J. Pospíšil [-] ) - V. Novotný [-] , A. Dostál [-] , J. Antoš [-] (90. S. Šindelář [-] ) -

ŽK: 29. Z. Čechák , 49. D. Končický , 66. M. Hybner , 84. J. Bečvařík - 27. A. Dostál , 32. J. Antoš , 33. J. Olexa , 55. L. Jelínek .
Hráči zápasu: Z. Douděra , R. Hačka .
Počet diváků: 108.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.