1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vše podstatné se odehrálo v první půli, Pečky obraly Krakovany


Branky


0

Oba loňské zápasy těchto soupeřů skončily výhrou AFK a stejně tak se stalo i letos. Hosté si po disciplinovaném výkonu, který sice nepobral tolik krásy, odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší Krakovany prohrávají

Do zápasu vstoupili domácí borci, kteří chtěli prolomit letošní domácí nemohoucnost, výborně. Už v páté minutě měli tisíciprocentní šanci. Na dlouhý míč vyběhl Cihlář do souboje s Olexou, který ale hlavou míč prdloužil před prázdnou bránu na Hačku, jenže ten nepochopitelně pálí nad bránu. Na druhé straně utekl domácí obraně Růžička a jeho střelu Douděra vyrazil.

 

Nepříjemná situace nastala pro domácí po zranění Vodvářky, místo nějž naskočil Novotný. Vlastimil Chlád reagoval i prohozením a Novotný se postavil na hrot a Dostál se stáhl do středu. A střídající Novotný měl hned šanci. Po centru výborně hrajícího Pospíšila ale sestřelil jen hnízdo veverkám.

 

V další šanci hlavičkoval Jelínek po rohu mimo šibenici a podle pravidla "nedáš - dostaneš" se radovali hosté. Jelínek přišel o míč v souboji s Růžičkou, první pečeckou střelu vyrazil Douděra, ale na dorážku Martina Materny už nestačil - 0:1.

 

Krakovany jsou ale opticky lepší a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po faulu na Kutila zahrál ideálně trestňák Lukáš Jelínek - 1:1. Když už to vypadalo na remízový odchod do šaten, vypálili hosté jedovku na Douděru, ten míč v náruči neudržel a dobíhající Tomáš Jedlička doráží do brány - 1:2.

 

 

 

 

 

Další šance už nikdo nevyužil

Pečky nastoupily do druhé půle s cílem výsledek ubránit a zkusit definitivně rozhodnout z nějakého brejku. Rychlonohý Jedlička dělal domácí obraně velké problémy, ale Pečky své tři šance už nezužitkovaly.

 

Nedařilo se ani domácím. Z dalšího přímého kopu nastřelují jen tyč a odražený míč trefí Jelínka do hlavy a od něj letí mimo. Na Cihláře nevyzrál ani Olexa, který na něj šel dvakrát v samostatném úniku. Ani závěrečný platonický tlak Krakorek nepřináší vyrovnání a tak si AFK veze domů všechny tři body.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Chtěli jsme potěšit naše fanoušky a vyhrát první domácí utkání v letošním ročníku. Bohužel opak byl pravdou. Nedáme ty nejvyloženější šance, a to se potom vyhrát nedá. Soupeř hrál profesorský fotbal, bohužel na nás to stačilo. Musím pochválit ještě hráče Jedličku. Rychlejšího hráče jsem snad nikdy neviděl. Předběhl naše obránce i s Věříšem na zádech. Teď musíme v týdnu potrénovat a čeká nás derby s Žížalama. Doufejme, že se z týmu někdo rozpomene, jak se dávají gól nebo že si Žížalky dají vlastence a my přivezeme tři body.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Krakovany jsme vloni dvakrát porazili a vždy to byl těžký zápas a letos tomu nebylo jinak. Úroveň zápasu ale nebyla valná, nehrál se hezký fotbal a bohužel jsme na tom měli zásluhu i my. O to větší radost máme z vítězství a tří bodů. Do zápasu jsem změnil rozestavení, které bylo více defenzivní. Nechtěl jsem nechat domácím střed hřiště a chtěl jsem pomoci obraně. To až na vyjímky vycházelo, ale směrem dopředu jsme odehráli nejhorší zápas. Obě branky, které jsme vstřelili, byly po střelách, které neudržel domácí brankář a my jsme z odražených míčú skórovali. Především střela Lukáše z velké dálky neměla chybu. Domácí tým měl za stavu 0-1 dvě vyložené šance, které neproměnili a to je stálo dnes nějaké body. Ve druhém poločase jsme poté, co domácí již otvírali obranu, měli také dvě vyložené šance, ale v koncovce jsme zklamali a vítězství jsme si protrpěli až do štastného konce. Jinak domácí tým mě překvapil, jelikož celý zápas jednoduše nakopávali dlouhé míče k naší šestnátce, kde bylo plno soubojů a tam domácí očekávali, že se prosadí. Nestalo se a my jsme měli po zápase radost ze získaných bodů. Zápas s přehledem a bez chyb odřídil rozhodčí Müller.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Kozel [-] , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] - Z. Vodvářka [-] (6. V. Novotný [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Olexa [-] (80. J. Špinka [-] ) , R. Hačka [-] - A. Dostál [-] - T. Sixta [-] , L. Jelínek [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] , J. Lindner [-] , Š. Růžička [-] (65. Š. Růžička [-] ) , M. Materna [-] (50. T. Křivský [-] ) , J. Konůpek [-] , M. Macháček [-] , J. Králík [-] (83. T. Holub [-] ) , M. Novák [-] , T. Jedlička [-] , M. Modrovič [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Müller Valter - KUBIČEK Luboš (N), VORLÍČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.