Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí orámovali svůj debakl prvním a posledním gólem


0

Dobráč šel brzy do vedení, ale další minuty patřily hostům, kteří postupně nasázeli sedm gólů. Poslední slovo měli opět domácí, kteří dvě minuty před koncem ještě korigovali stav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standardky Kouřim umí

I v tomto sychravém počasí si našlo cestu na stadion osmdesát diváků, kteří byli zvědavi, jak si Dobráč povede proti věhlasnějšímu soupeři z blízké Kouřimi. Derby mělo i jiný náboj - poprvé proti svému bývalému týmu nastoupil Pavel Královský.

 

A neměl s bývalými spoluhráči slitování. Po kličce obránci zakončil krásně na zadní tyč a otevřel skóre zápasu - 1:0. Ale hosté byli od úvodu fotbalovější a brzy dokázali skóre otočit. Nejprve odražený míč po rohovém kopu napálil Milan Tománek a tečovaná rána skončila v síti - 1:1. A po dalších pěti minutách našel centr z trestného kopu osamoceného Romana Světničku, který "z první" otočil skóre - 1:2.

 

V dalším průběhu hry se dostal do šance Snížek po přihrávce ze strany, ale první ránu zblokoval Hurt a druhou lapil Kosprt. Ale minutu před pauzou padl další gól do sítě domácích. Po rohovém kopu hostů stál na zadní tyči Jan Paclík a bez jakéhokoliv obtěžování zvýšil na poločasových 1:3.

 

 

 

 

 

Poslední slovo měli domácí

Už po pěti minutách druhého dějství to bylo 1:4. Po centru do šestnáctky hlavičkoval Snížek do tyče a míč dorážel za záda Kosprta důrazný Tomáš Ružinský. Kouřimští byli na hřišti lepší a postupně navyšovali skóre. Další branku vstřelil po rychlém brejku Milan Hovorka - 1:5

 

Poslední desetiminutovka přinesla další góly. Nejprve hosté zatáhli balón po pravě straně a zpětnou přihrávku pohodlně zužitkoval Daniel Kosmata - 1:6. Dvě minuty před koncem stáhli domácí obránci ve vápně Macháčka a nařízenou penaltu proměnil Jakub Charvát - 1:7.

 

Poslední slovo v zápase měli domácí borci Dobráče. Královský s Žirovnickým se prosadili přes pětici bránících hráčů a Jiří Žirovnický po zemi snížil na konečných 2:7.

 

Kouřim se touto výhrou drží na dostřel čela tabulky a Dobré Pole se musí o pozice na spodku tabulky porvat příští týden v Libodřicích.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč Dobrého Pole: Zápas jsme začali dobře a po gólu Královského jsme šli do vedení. Sráží nás ale naše individuální chyby a nedůslednost v osobních soubojích. První tři góly jsme dostali po standardních situacích, kdy jsme zakončujícím hráčům dopřáli až moc klidu, ve druhém poločase nás Kouřim přehrávala a přidala další góly.

TJ Kouřim
Miroslav Hrdlička, trenér: V místním derby jsme byli papírovým favoritem, ale ne vždy se předzápasové prognózy snadno plní. Kluci byli na toto utkání nažhaveni a před zápasem bylo třeba jejich emoce trochu mírnit. Začali jsme dobře, hráli jsme s chutí a soupeře přehrávali. Ale byli to domácí, kteří šli po naší chybě do brzkého vedení. Naštěstí nás to výrazně nepoznamenalo a v následující čtvrthodině se nám podařilo výsledek otočit. Do poločasu jsme ještě o jednu branku náskok navýšili, což bylo pro klid týmu velice důležité. Po přestávce se obraz hry výrazně nezměnil. Svou fotbalovostí a bojovností jsme soupeře přehrávali a po krásných kombinačních akcích navyšovali skóre. Brzy jsme tak mohli poslat do hry i střídající hráče. Ti ukázali svou kvalitu a chuť stále bojovat o základní sestavu, navíc dokázali promluvit i do střeleckých statistik zápasu. Z toho mám velkou radost, kterou mi nezkazila ani soupeřova laciná branka v závěru utkání.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , O. Beránek [-] , M. Neveselý [-] , V. Olah [-] - F. Krejčí [-] (28. R. Valenta [-] ) , P. Královský [-] , T. Kušta [-] , R. Hurt [-] - J. Žirovnický [-] -

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] (69. D. Kosmata [-] ) , M. Snížek [-] (58. J. Charvát [-] ) , T. Ružinský [-] , M. Hovorka [-] , O. Macháček [-] , R. Světnička [-] (82. Š. Jasenovský [-] ) , J. Paclík [-] (75. M. Havránek [-] ) , M. Tománek [-] , J. Holub [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 15. F. Krejčí , 41. T. Kušta - 20. J. Paclík , 63. T. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Ružinský , R. Světnička .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.