Střelecký den Filipa Kubalíka, čtyři góly v síti Libodřic


Branky


0

Těžký zápas čekal obě mužstva a obě potřebovaly bodovat. Domácí Nučice ale měly na hřišti dnes kanonýra Filipa Kubalíka, který nastřílel čistý hattrick už v prvním poločase a za stavu 5:0 to nevypadalo s hosty vůbec dobře. Druhá půle ale nabídla už jen fotbalový odvar. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubalík byl k neudržení

"Sešel se nám zápas áčka s béčkem ve stejný termín", komentoval situaci v sestavě hostů Antonín Němec a dodal: "Museli jsme kádr rozdělit, plno hráčů chybí, tak uvidíme, jak si s tím poradíme."

 

A to byla voda na mlýn domácích. Ti si začali hned od úvodního hvizdu vytvářet převahu, tlak a gólové šance. Novák měl v prvních minutách dvě šance. Nejprve se protáhl po levé straně, ale střelu namířil mimo tyče. Potom hlavičkoval, ale slabě do náruče Koláře. 

 

Do svojí první šance se dostal také Kubalík, když Kolář jen vyrazil bombu Šulce, ale dorážka těsně olízla tyč z vnější strany. Po dalších dvou minutách se domácí mohli radovat. Hosté ztratili míč na soupeřově polovině, přišel rychlý nákop dopředu, kde Filip Kubalík přesprintoval Baška a podél Koláže otevřel skóre - 1:0.

 

Po dalších pěti minutách bylo už 2:0. Jakub Hervert vystřelil uvnitř šestnáctky přes nohu bránícího hráče a míč se obloukem snesl pod břevno. Teprve v polovině poločasu se dostali k nesmělému ohrožení domácí branky i hosté. Nejprve Baško pálil z veliké dálky hodně nepřesně a poté Pěkný vybídl za obranu Pánka staršího, ale Krutský byl u míče dříve.

 

Na třígólový rozdíl mohl zvýšit opět Kubalík, ale první střelu mu vyrazil Kolář a dorážka letěla těsně nad břevno. Přesto se Filip Kubalík dočkal. Novák snadno obehrál u brankové lajny Baška, před brankou našel Kubalíka a ten špičkou nohy usměrnil míč za záda Koláře - 3:0.

 

Šance Libodřických byly jen polovičaté. Před Pánkem mladším ukopl míč Hurtík a Pánek starší se pokoušel lobovat odražený míč, ale mířil daleko mimo tyče. Naopak se opět radoval Kubalík. Po závaru před hostující brankou dokázal procpat míč za čáru - 4:0.

 

Na poločasových 5:0 zvýšil po rohovém kopu, kdy hosté nedokázali míč odkopnout a Lukáš Kulhavý měl dostatek času nakopnout míč do sítě. Hned z rozehrávky se Sova pokusil překvapit Krutského v domácí bráně, ale ten byl připraven. A v poslední šanci první půle byl Novák, ale jemu dnes nebylo přáno vstřelit gól. Jeho hlavička mířila nad břevno.

 

 

Domácí polevili a hosté se částečně dostali do hry

Ve druhé půli hosté snížili Pěkným z penalty, ale domácí šli po čtvrtém gólu Kubalíka opět na pětibrankový rozdíl. Libodřice potom ještě snížily Hovorkou a to bylo kromě dvou červených karet za postrkování (Kočí a Šafránek) již vše.

 

Hosté si tak komplikují situaci, protože v příštím kole je doma čekají Býchory.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí mužstva: Do Nučic přijel tým z Libodřic citelně oslaben a na jeho hře to bylo znát. První poločas jsme Libodřice k ničemu nepustili a konečně jsme začali proměňovat šance, hlavně Kubalíkovi to dnes střílelo a v poločase to bylo 5:0. V druhém jsme přidali ještě jednu branku. Pak jsme nepochopitelně polevili a hosté nám začali zatápět a snížili na 6:2 a to ještě neproměnili dvě šance. Zápas ale i tak skončil naším vítězstvím.




Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.