Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

3.0

Zázemí

--

Závěrečná desetiminutovka patřila hostům z Nučic


Branky


0

Překvapení kola se zrodilo v Jevanech, kde domácí dokázali nečekaně obrat o všechny body Nučičtí. Výsledkově vyrovnaný zápas dokázali hosté v závěrečných deseti minutách otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhrocený poločas skončil vedením Jevan

komentář k zápasu připravil Jan Vedral:

 

 

V sobotu nás čekal nejoblíbenější soupeř z Jevan. Sympatičtí hráči, trenér i diváci, prostě radost do Jevan jezdit. O motivaci jsme měli postaráno, protože v předchozích letech se nám proti ambiciozním Jevanům příliš nedařilo.

 

 

Utkání bylo od prvních minut velmi vyhrocené, často obyčejné fauly končily strkanicí a nadávkami. 

 

 

Ve 26.minutě byl při snaze odkopnout balón faulován Šulc, ale hra pokačovala, míč se se štěstím dostal k Martinovi Hybnerovi a ten otevřel účet utkání - 1:0. V 36.minutě si na Šulcův roh naskočil Jan Vedral a hlavou nekompromisně srovnal na 1:1.

 

 

Nerozhodný stav vydržel pouze čtyři minuty, když Nučice nedokázaly pohlídat na zadní tyči náběh Tomáše Nováka a ten se hlavou trefil přesně - 2:1

 

 

 

Závěr zápasu šokoval domácí

Hra druhého poločasu byla hodně rozhádaná a kouskovaná a prakticky bez gólových šancí. A tak na obou stranách přibývaly pouze žluté karty za diskuze s rozhodčím na nučické straně a za oplácení a surovou hru na straně jevanské.       Na posledních čtrnáct minut si ale Nučice přichystaly trumf z rukávu. Do hry naskočil synovec nučického předsedy Petr Zápotocký, který se po několikaleté pauze vrátil k fotbalu. S týmem již několik týdnů trénoval, ale až teď se cítil na to, aby mohl do zápasu naskočit. Po minutě na hřišti vybojoval svým důrazem míč na polovině hřiště, ten se dostal k Novákovi, který našel Marka Šulce a bylo srovnáno 2:2.       Pak přišla hrozivá pětiminutovka pro domácí, když během ní inkasovali tři branky. Nejprve z kopačky Filipa Kubalíka - 2:3, pak si s obránci pohrál Petr Zápotocký - 2:4 a skóre uzavřel Marek Šulc - 2:5.       Dnes rozhodla hlavně efektivita a psychika hráčů. Jevanští byli celý zápas deptáni důraznou hrou. Pomohlo nám ale i trochu štěstíčko, že trenér domácích zůstal v autě v zácpě a přijel až v průběhu druhého poločasu a tak nedokázal asi správně istruovat svě koně...


Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: V prvním poločase jsme měli několik šancí, ale proměnili jsme pouze dvě. V 27. minutě se trefil Hybner, poté hosté vyrovnali po rohovém kopu na 1:1. Náš druhý gól poslal do soupeřovy branky v 40. minutě Tomáš Novák. Druhá půle pokračovala ve stejném stylu, naše další šance jsme opět neproměnili. V 75. minutě po hrubé chybě v rozehrávce hosté vyrovnali na 2:2. Od té chvíle jsme hru otevřeli a snažili se ji strhnout na svou stranu. Nučičtí nás však potrestali v posledních deseti minutách třemi brankami. Nutno říci, že ne vždy vítězí lepší tým, ale za bojovnost si Nučice body zasloužily.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: PIKNER Roman - SOCHŮREK Petr (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.