Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick zaznamenal nečekaný střelec Jakub Lindner


Branky


0

Domácí nenechali nikoho na pochybách, že body zůstanou doma. Už v polovině utkání vedli o pět branek. Ve druhé půli ale domácí zvolnili a diváci se dalších gólů nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečecký uragán režíroval Kuba Lindner

Na pečeckém pažitu se představil celek z Dobrého Pole. A už úvodní minuty dávaly za pravdu tipujícím, kteří stoprocentně věřili domácímu týmu AFK.

 

Už v páté minutě vhodili domácí rychle autové vhazování, Krejčí nezachytil náběh domácího borce, který přesným centrem našel na penaltě Tomáše Jedličku. Ten umístěnou hlavičkou nedal Kosprtovi v dobropolské bráně šanci - 1:0. Po dalších pěti minutách vedli domácí dvougólovým rozdílem. Beránek se snažil udělat kličku v nevhodnou dobu, o balón jej obral Štěpán Růžička a svoji šanci přetavil v další branku - 2:0.

 

Hosté se nedokázali vymanit z tlaku Pečeckých a další góly na sebe nenechaly dlouho čekat. Výborně hrající Jakub Lindner rozděloval míče a sám se podílel na demolici soupeře. Nejprve po přečíslení hostující obrany zakončoval přesně z hranice šestnáctky - 3:0. Ve dvaadvacáté minutě se prosadil zblízka dorážkou - 4:0 a svůj hatrick zakončil penaltovým gólem na konci poločasu, když předtím se Královský snažil hasit nebezpečí a fauloval - 5:0.

 

Hosté si připravili jedinou vážnější příležitost, když se do šestnáctky prodral přes stopery Olah, ale střelu z malého vápna namířil nad břevno Cihlářovy brány. 

 

 

 

 

Utkání se již jen dohrávalo

Ve druhém poločase se po prostřídání domácích a větší aktivitě Dobráče příliš vyložených šancí už neurodilo. Domácí borci měli hru pod kontrolou, ale dostávali se jen k zakončení ze střední vzdálenosti, které buď bylo nepřesné a nebo nedůrazné, takže Kosprt neměl problém tyto míče ukrývat ve své náruči.

 

Zrodilo se tak očekávané a jednoznačné vítězství domácího celku, který se díky ztrátě Jevanských opět posunul do čela tabulky. Dobré Pole nejspíš tady žádný bodový zisk neočekávalo a o to lépe se musí připravit na utkání příštího kola, kdy budou hostit ohrožené Žiželice.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Chtěli jsme dát zapomenout na nevydařené vystoupení v Plaňanech a zápas pokud možno co nejdříve rozhodnout tak, abychom se nemuseli obávat o výsledek. To vše se podařilo nad očekávání. Již ve 22. minutě jsme vedli 4-0 a soupeře jsme dostali po všech stránkách hodně dolů. Do poločasu jsme přidali další branku, přestože jich mohlo být ještě více. Ve druhém poločase hosté bránili lépe. My jsme měli hru pod kontrolou, škoda, že jsme nedali další branky, to by nás i naše diváky určitě potěšilo. S prvním poločasem jsem byl maximálně spokojen, myslím, že jsme předvedli velmi pěkný fotbal. Druhý poločas z naší strany již za prvním zaostal. Soupeř za celý zápas neohrozil vážněji naši branku. V zápase se uvedl výborným výkonem korunovaným třemi brankami J.Lindner, kterému velmi prospěla změna postu.

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, trenér: Domácí byli hodně aktivní, neustále v pohybu a v koncovce efektivní. My jsme neplnili taktické pokyny, ke kterým jsme navíc přidali individuální chyby. Neměli jsme příliš zájem o hru a chyběla nám bojovnost. Pečky zaslouženě vedou tabulku.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - Š. Růžička [-] , M. Materna [-] , M. Novák [-] (46. V. Lukáš [-] ) , T. Plaček [-] , J. Lindner [-] , Š. Růžička [-] (46. T. Křivský [-] ) , J. Konůpek [-] , M. Macháček [-] , T. Jedlička [-] (46. T. Holub [-] ) , M. Modrovič [-]

Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , O. Beránek [-] , M. Neveselý [-] , T. Jícha [-] - D. Špička [-] , F. Krejčí [-] (67. R. Valenta [-] ) , P. Královský [-] , P. Varyš [-] - J. Žirovnický [-] , V. Olah [-] -

ŽK: 87. P. Varyš .
Hráči zápasu: J. Lindner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - MACHÁČEK Václav (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.