Libodřice dokázaly pokaždé gólově odpovědět


Branky


0

Radimská Viktorie v utkání třikrát vedla, ale hosté zvládli vždy vyrovnat. V penaltovém rozstřelu ale už nestačili a odvážejí si jen bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý chvilku tahal pilku

V zápase šli domácí hráči třikrát do vedení, ale po pár minutách o něj vždy přišli. Na 1:0 vstřelil gól Ondřej Exner, ale po minutě bylo vyrovnáno po brance Miroslava Šafránka. 

 

Ve druhém poločase strhl vedení na stranu Viktorie Miloš Ružinský a po deseti minutách srovnal krok Milan Pánek starší. Deset minut před koncem šli Radimští opět do vedení gólem Ivo Procházky, jenže ani to nestačilo. Po čtyřech minutách poslal utkání do penalt Milan Pánek mladší - 3:3.

Domácí proměnili vše

Radimským se v této soutěži dařilo a penaltového mága Koláře překonali pětkrát. Protože hosté jednou zkazili, berou domácí druhý bod.



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Vladimír Zelinka, trenér: Utkání se odehrálo na velmi těžkém terénu a skončilo to remízou,která byla spravedlivá pro obě dvě mužstva. Na penalty byli šťastnější domácí.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: PIKNER Roman - DOLEŽAL Martin (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.