Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O třech bodech pro Pečky rozhodli Růžičkové


0

V zápisu z utkání jsou zapsání dva střelci v domácím dresu, ale jedno stejné jméno. Oba Růžičkové vstřelili po dvou gólech. Hosté dokázali pouze v závěru snížit. Závěrečné minuty pokazilo rudé vystoupení Michala Macháčka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bubla udržel v poločase nulu

V Pečkách fotbal táhne i ve špatném podzimním počasí. Dvě stovky diváků byly zvědavy na výkon týmů z čela tabulky. První AFK Pečky hostily Býchory a očekávalo se, že domácí nečeká nic snadného, protože Býchory před tímto utkáním disponovaly nejlepší obranou v soutěži a na venkovních hřištích se prezentují kvalitní hrou.

 

První poločas nabídl divákům vyrovnanou hru, kdy oba týmy předváděly solidní fotbal. Domácí stroj ale trochu drhnul. Chyběl kvalitní pohyb a z toho plynuly i chyby v kombinacích. Hosté měli možná více míč u nohou, dobře napadali domácí rozehrávku, ale chybělo jim jediné. Proměnit šance. Nepřesnost v zakončení a dobře chytající Bubla způsobily, že na kontě hostů svítila po první půli nula. 

 

To domácí byli efektivnější a Štěpán Růžička st. je poslal do jednogólového vedení - 1:0.

 

 

Rozhodlo prvních patnáct minut

Vstup do druhého dějství vyšel ale domácím výborně. Po rychlých akcích přidali další tři branky, jejichž autory byli Štěpán Růžička starší - 2:0 a mladší - 4:0. A i když skóre vypadalo na jednoznačný průběh, nebylo tomu tak. Domácí sice hlídali svůj náskok a hosté předváděli vyrovnanou partii. Podařilo se jim i vstřelit čestný úspěch, když se prosadil Josef Teplý - 4:1.

 

Kaňkou na celém průběhu zápasu byla situace v osmdesáté minutě. Po jednom z důrazných zákroků se vytvořil chumel hráčů, vznikly různé dohady, emoce a provokace, které vyvrcholily ranou pěstí do obličeje. Jirkovský zápas nedohrál kvůli otřesení a Michal Macháček vyfasoval okamžitou červenou a opustil hřiště také: "Rozhodně tohle na hřiště nepatří a já se chci tímto hráči soupeře i celému týmu z Býchor omluvit", reagoval na situaci domácí lodivod Petr Šafránek a dodal: "Jinak zápas nebyl vyhecovaný až na některé ostřejší zákroky, které k fotbalu patří. Určitě se rozhodovalo na hřišti, kde jsme dali více branek a soupeř v koncovce více branek vstřelit nedokázal."

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Podle výsledku se zdá, že šlo o jednoznačnou výhru, ale opak je pravdou. Nám se zápas nevydařil podle představ, hodně jsme chybovali, vázla nám kombinace, měli jsme špatný pohyb. Soupeř byl kvalitní a nenechal nás hrát, co jsme chtěli a v řadě činností nás mírně přehrával. Kromě té nejdůležitější a to je střílení branek. Za mě spokojenost s body nikoli s výkonem.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, vedoucí týmu: V příštím zápase musíme doma naplno bodovat proti Žíželicím a být v těsném kontaktu s čelem tabulky.



Sestavy


AFK Pečky
V. Bubla [-] - Š. Růžička [-] (64. J. Králík [-] ) , T. Jedlička [-] (56. T. Křivský [-] ) , T. Holub [-] , M. Materna [-] , M. Novák [-] (62. V. Lukáš [-] ) , T. Plaček [-] , J. Lindner [-] , Š. Růžička [-] , M. Macháček [-] , M. Modrovič [-]

TJ Sokol Býchory
Z. Suchánek [-] - L. Funda [-] , V. Ladýř [-] , J. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , J. Teplý [-] , M. Zach [-] , A. Chvalovský [-] , Z. Jirkovský [-] (80. M. Chvalovský [-] ) , L. Lev [-] , M. Škopek [-] (64. J. Křivský [-] )

ŽK: 42. T. Plaček - 24. V. Ladýř , 37. Z. Jirkovský . ČK: 80. M. Macháček .
Hráči zápasu: V. Bubla , Š. Růžička .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MACHÁČEK Václav (N), CHLUMSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.