3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí z okresního derby vytěžili cenné tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních dvacet minut okresního derby začalo rychle a důrazně na obou stranách, avšak branek se hosté dočkali až později. Ve 34. minutě se Kamenice dostala do vedení po pokutovém kopu, který proměnil Strašík. Pro první poločas to byl tedy první a jediný gól, kterého se kameničtí dočkali.

 

Ve druhém poločase došlo k výrazné změně u domácích, kteří byli již od počátku až do konce druhé půle výrazně lepší. Starý po střele z dvaceti metrů srovnal v 59. minutě skóre na 1:1. Druhého gólu se domácí dočkali již v 63. minutě, kdy po nástřelu Zabloudila hlavičkou dorazil Mádl, který umístil takřka nechytatelnou střelu do protipohybu brankáře Votápka. Kamenice se nechtěla vzdát a také zahrozila, ale domácí gólman Zabloudil svůj tým podržel. Domácí Pelhřimov se dočkal ještě třetího gólu po dlouhém sólu Hložka, který umístil míč do brány v 88. minutě a upravil tak skóre na konečných 3:1 pro domácí Pelhřimov. 



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec, trenér Pelhřimova B: Myslím, že jsme podali velice dobrý výkon, zejména ve druhém poločase, kdy jsme dokázali soupeře přestřílet a proměnit svoje příležitosti.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal, trenér Kamenice nad Lipou: Je to pořád dokola. První půle byla z naší strany dobrá, dokonce jsme se dostali do vedení a vypracovali si několik zajímavých příležitostí. Ovšem druhou polovinu utkání jsme nezvládli. Soupeř byl aktivnější a dokázal utkání otočit. Připadá mi, jako by nám trochu chyběla fyzička.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - M. Hložek [-] , R. Hejda [-] (46. P. Mádl [-] ) , M. Skořepa [-] , J. Chadim [-] - D. Poul [-] , J. Starý [-] , J. Kubík [-] (58. J. Zabloudil [-] ) , O. Šafařík [-] - M. Kubík [-] , J. Kropáček [-] (86. F. Brada [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , J. Strašík [-] - D. Melzoch [-] (57. V. Kupka [-] ) , M. Dvořák [-] , R. Pelc [-] , P. Zahradník [-] - T. Filípek [-] (73. J. Vávra [-] ) , D. Hadač [-]

ŽK: 28. D. Poul , 87. F. Brada - 70. T. Hadrava .
Hráči zápasu: M. Hložek , J. Starý - P. Zahradník , M. Dvořák .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.