0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rynholec nedopustil překvapení a v Kroučové zvítězil


Branky


0

Kroučová - Na svém hřišti přivítala Kroučová nováčka soutěže z Rynholce. V předešlém kole dokázali domácí překvapit a brali dva body z Kněževsí, nyní se ale žádné drama nekonalo a hostující Baník s klidem zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól po chybě domácí defenzivy

Tento víkend počasí vzalo za své. Déšť spolu se silným větrem nenadělil hráčům ideální podmínky pro fotbal, ale na podmáčeném hřišti v Kroučové se zápas odehrál. Vstup do utkání měl lepší Baník, který kontroloval hru. Na první branku si diváci museli počkat až do 39', když po centru Petruse z pravé strany promáchl bránící hráč míč a na zadní tyči tak skóroval volný Kedroň - 0:1. I přes převahu Rynholce byl toto jediný gól prvního poločasu.

Rynholec navýšil vedení

Vstup do druhé půle se povedl Rynholci. Hned ve 47' se k centru z pravé strany dostal Kedroň. Ten našel osamoceného Berana, kterému nic nebránilo, aby hlavou upravil skóre - 0:2. Raketový vstup do druhé půle hráče Kroučové trochu zlomil. Postupem času odcházeli domácí fyzicky, z čehož těžili Rynholečtí. Navíc se nechal v 64' vyloučit domácí Machovský za nevhodný výrok směrem k hlavnímu rozhodčímu.

 

Za vyloučení přišel také rychlý trest. V 67' defenziva Kroučové ještě stihla odvrátit míč po standartní situace, ale pouze za vápno, kde stál Drábek. Ten vracel zpět do šestnáctky na Skaláka, který mířil přesně - 0:3. Čas plynul a Rynholec kontroloval své vedení. Ještě jednoho gólu se ale příchozí diváci přeci jen dočkali. V poslední minutě zápasu skóroval nejstarší hráč zápasu Havlík. V 82' šel na hřiště a v samém závěru zápasu dostal příliš prostoru po křižném balónu, který uklidil do sítě a stanovil tak konečné skóre - 0:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rynholec
Michal Drábek, hrající vedoucí týmu: "Terén byl podmáčený, ale my jsme dokázali hrát svou hru po zemi. Ve druhém poločase pak Kroučová odešla fyzicky. Výsledek se zdá jednoduchý, ale není tomu tak, i když jsme byli lepším týmem a nepouštěli soupeře do šancí. Náš brankář si dokonce zapomněl rukavice a prvních deset minut chytal bez nich, ale žádná střela na něj nešla."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] , F. Machovský [-] , R. Prokop [-] , L. Petráček [-] (62. A. Dekoj [-] ) , J. Škuthan [-] (79. J. Borský [-] ) , P. Štěpán [-] , V. Blín [-] , R. Janek [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Drábek [-] , T. Hnízdil [-] (46. M. Beran [-] ) , F. Milfait [-] (46. T. Stránský [-] ) , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , V. Petrus [-] , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-] (82. P. Havlík [-] ) , T. Měsíček [-]

ŽK: 33. J. Kováčik , 45. V. Blín . ČK: 64. F. Machovský .
Hráči zápasu: D. Rajgl , M. Kedroň .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: TICHÝ Martin - ŠKUTHAN Tomáš (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.