2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rynholec padl podruhé za sebou doma, Olympie byla nad jeho síly


Branky


55. F. Milfait , 84. M. Beran - 27. M. Havel , 50. Z. Špimr , 77. S. Rous
0

Rynholec - V minulém kole první domácí prohra s Kněževsí, nyní zápas s rakovnickou Olympií, která se musela obejít bez svého kanonýra Číhaře. I přes jeho absenci si ale hosté připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haužvic si na Havla podruhé nepřišel

Úvod do zápasu měl lepší Baník, ale na Šímu si nepřišel jak Dadák, Beran, tak i Kedroň. Gólman rakovnického týmu tak znovu potvrdil své kvality, to samé se dá říct na druhé straně na Haužvice, který vytáhl přímý kop Havla na kop rohový. Ve 27' se po rohovém kopu dostal odražený míč k Havlovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. Zbytek poločasu se odehrával mezi vápny, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení Olympie.

Dvě červené pro Rynholec

Hned po pěti minutách druhé půle Olympie své vedení navýšila. Haužvic vyrazil povedenou dalekonosnou střelu Beneše na břevno, od kterého se míč odrazil ke Špimrovi a ten navýšil vedení - 0:2. V 55' se gólově ozval i Baník. Centr ze strany uklidil do sítě střídající Milfait - 1:2.

 

Krátce po půl hodině hry nastala nepříjemná chvíle pro Rynholec. Rous postupoval s míčem a nejprve byl nedovoleně zastaven Milfaitem, po zákroku ale pokračoval ve hře a hned poté byl sfaulován i Měsíčkem, který stejně jako jeho spoluhráč uviděl druhou žlutou kartu a šel pod sprchy. Milfait navíc na hřišti od svého střídání vydržel přesně dvacet minut. I když hrála Olympie proti devíti, její výkon tomu příliš nenasvědčoval.

 

Přesto ale v 77' navýšila své vedení. Kokšál vyslal Rouse do úniku, a ten překonal Haužvice - 1:3. V 84' dokázali i domácí dát branku, i přes početní nevýhodu. Dlouhý míč si Beran dobře pokryl, přešel přes Ecka a propálil Šímu - 2:3. Více zápas nenabídl, a tak se mohla Olympie radovat z výhry na umělé trávě.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Michal Drábek, hrající vedoucí týmu: "I přes oslabenou sestavu, kdy nám chyběl Dominik Rajgl a Tomáš Stránský, jsme do zápasu vstoupili velmi dobře a prvních 20 min jsme soupeře k ničemu nepustili. Nebýt hostujícího gólmana, který proti Dadákovi, Beranovi a následně i Kedroňovi předvedl výborné zákroky, mohli hosté prohrávat již 3:0. Bohužel se potvrdilo klasické "nedáš, dostaneš" a po centru ze strany jsme po půl hodině prohrávali 0:1. Zbytek prvního poločasu se hrál od vápna k vápnu, bez vyložené šance na jedné i druhé straně. Po poločase se hosté ujali vedení 2:0, když dalekonosnou střelu vyrazil Haužvic na břevno a dorážejí hráč už měl bohužel práci snadnou. Chtěli jsme pořád hrát svoji hru a po jedné vydařené akci se nám podařilo Milfaitem snížit na 1:2. Po hodině hry se bohužel rozhodl vzít výsledek utkání do svých rukou HR Strouhal a opět potvrdil nejenom svoji zaujatost proti našemu klubu, ale i pověst "nejlepšího" rozhodčí na okrese. HR zcela nesmyslně udělil oběma hráčům druhou ŽK a poslal je předčasně do sprch. V devíti už byla naše šance na zvrat velmi malá, ale i přes to jsme dokázali Olympii velmi trápit a podařilo se nám dát gól na konečných 2:3. Rozhodně si nemyslím, že HR podal dobrý výkon a troufnu si tvrdit, že pokud by pískal kdokoli jiný, tak by konečný výsledek i obraz hry ve druhém poločase vypadal zcela odlišně."

Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Nastoupili jsme v silné sestavě, i když jsme se museli obejít bez Číhaře, který byl pracovně mimo. Zápas se hrál za stálého deště. Poprvé jsem viděl, aby byli vyloučeni během chvíle dva hráči po druhé žluté kartě. Myslím si, že rozhodčí odvedl dobrý výkon, i když jsou třeba Rynholečtí opačného názoru. Od té doby, co jsme hráli proti devíti, tak jsme nevěděli, co hrát. Posledních dvacet minut mě mrzí, kluci z Rynholce odehráli dobrý zápas. Proti Ivánkovi Haužvicovi, kamarádovi ze Strašecí, se mi vždycky dařilo a jsem rád, že to pokračuje (smích). Dobrý vliv na mě má i moje Věruška, která mi je obrovskou podporou na každém zápase, za což jí děkuji."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pozníček [-] , M. Beran [-] , T. Hnízdil [-] (46. F. Milfait [-] ) , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , V. Petrus [-] (68. P. Fonod [-] ) , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , M. Drábek [-] (76. J. Kougl [-] ) , T. Měsíček [-]

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] (10. Z. Křováček [-] ) , S. Rous [-] , M. Kokšál [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , M. Karnafel [-] , V. Eck [-] , M. Havel [-] , M. Němec [-] , M. Beneš [-] (72. P. Klátil [-] )

ŽK: 35. T. Měsíček , 53. J. Pozníček , 58. F. Milfait , 72. L. Skalák - 74. M. Němec , 78. P. Klátil , 83. M. Karnafel . ČK: 65. T. Měsíček , 66. F. Milfait .
Hráči zápasu: M. Beran , M. Kedroň - P. Šíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.