Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lány deklasovaly Rynholec osmi góly


Branky


0

Lány - Lepší rozloučení s podzimem si těžko dokázaly Lány představit. Na jejich hřiště zavítal nedaleký Rynholec a dal se očekávat vyrovnaný zápas. Opak byl ale pravdou. Lány sice prohrávaly, ale zápas otočily a proti Baníku si zastřílely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány nepříznivý stav otočily

Vstup do zápasu se lépe povedl Rynholci, neboť se po přesné trefě Berana po osmi minutách ujal vedení - 0:1. Vedení Baníku vzal ve 30' mladý útočník Buršík, který zavelel k obratu - 1:1. Poslední pětiminutovka prvé půle nabídla ještě dvě branky, po kterých se hostům nešlo úplně dobře do kabiny. Ve 41' přetavil vedení na stranu domácích zkušený Dolák - 2:1. Minutu před koncem základní hrací doby o sobě dal vědět i druhý lánský útočník, Reichl, který stanovil konečné poločasové skóre - 3:1.

Lány si s chutí zastřílely

Ve druhém poločase si domácí s chutí zastříleli. Na gól se čekalo do 65', když se do listiny střelců zapsal i Švolba - 4:1. Na Rynholci bylo vidět, že na tento zápas nebudou hráči rozhodně vzpomínat v dobrém a snažili se utkání už jen dohrát. Přitom sami měli šance, ale míč skončil na břevně a nebo na tyči. Tři minuty po Švolbovi bůra završil Buršík - 5:1.

 

Sám Švolba přidal krátce po Buršíkovi svůj druhý zásah - 6:1. Zápas se přehoupl do poslední desetiminutovky, kterou gólově otevřel Matějka - 7:1. Hosté už se viděli v kabině, ale ještě před odchodem do patřičných prostor jim konec zápasu okořenil střídající Jirava - 8:1. Pro Lány úspěšné zakončení sezóny, pro Rynholec motivace do odvetného zápasu.

 

Fotky od Kláry Dudášikové v galerii.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, záložník: "Bylo to pro nás takové malé derby. Jsme rádi, že jsme to zvládli. Příchozí diváci měli na závěr podzimu pěknou podívanou. My jako hráči jsme si to užili a vyvrcholilo to podařenou dokopnou. Všichni se těšíme na jarní část."

TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: "Byl to pro nás prostě zápas blbec, sice jsme měli výborný začátek a ujali se střelou Milana Berana vedení, ale hra z naší strany vypadala špatně. Lány nás přehrávaly a ještě v první půli dokázaly skóre otočit na svoji stranu. Po začátku druhé půle jsme si vypracovali pár gólovek, ale bylo z toho jenom jedno břevno a tyč. Po inkasování 4. gólu se naše hra totálně rozložila a ten nás srazil na kolena. Pak už jsme definitivně rezignovali na jakýkoli fotbal a Lány nás zaslouženě trestaly. Výsledek 8:1 naprosto souhlasí s předvedenou hrou, bohužel. Kamarádům z Lán gratuluji, zvítězili zaslouženě."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - K. Tetour [-] , D. Švigár [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - J. Matějka [-] , L. Mocsonoky [-] (50. M. Petr [-] ) , Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] (75. D. Jirava [-] ) - P. Buršík [-] , M. Reichl [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pozníček [-] , M. Beran [-] (23. P. Fonod [-] ) , T. Stránský [-] , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , V. Petrus [-] (70. P. Havlík [-] ) , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , J. Kougl [-] , D. Rajgl [-]

ŽK: 71. L. Dadák , 81. J. Matějka , 88. L. Skalák .
Hráči zápasu: D. Švigár - D. Rajgl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TITLBACH Marek - LOSKOT Václav (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.