Řevničov nadělil bůra Sýkořici


Branky


0

Řevničov - Domácí vstupovali do utkání v roli favorita, kterou chtěli jistě potvrdit. Hosté mohli v zápase jen získat a překvapit. Sparta neponechala nic náhodě a i když v zápase chvíli ztratila své tempo, tak zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný vstup do zápasu

Od úvodního hvizdu byl k vidění opatrný vstup do zápasu. První patnáctiminutovka byla v režii nepřesností, hra se odehrávala mezi vápny. Jako první udeřili domácí v 15', kdy se v těsné blízkosti před gólmanem prosadil Jakub Husák - 1:0. O čytři minuty bylo na domácí straně ještě veseleji a to po brance Kolka, který využil špatné malé domů od stopera - 2:0. V ojedinělé šanci hostů se zjevil Kovařík, na jehož branky jistě Sýkořice bude spoléhat, ale svou střelou trefil jen tyč domácí svatyně.

Neproměněná penalta Sýkořice

Vstup do druhé půle se domácím vůbec nepovedl. Naopak trenér Kovařík si mohl mnout ruce, když poslal o poločas na hřiště Roháče, který mu důvěru gólově oplatil. V 50' se hosté dostali do přečíslení, jeden ze sýkořických hráčů nalezl přesnou přihrávkou právě Roháče, který míč uklidil za Peterku - 2:1. Sýkořici gól nakopl a převzala otěže zápasu. Další obrovská šance se zastavila na břevně.

 

Vyrovnání ale nepřišlo, a tak udeřilo na druhé straně, když se k míči dostal Jan Husák a střelou z úhlu uklidil míč pod břevno - 3:1. Zmínka byla o povedeném střídání na straně hostí, to samé platilo u domácího celku a to dokonce dvojnásob. V 72' se dostal na hřiště Libecajt, který v 80' navýšil vedení domácích, když využil autového vhazování Pedála a hlavou dostal míč přes Růžičku - 4:1.

 

Krátce před koncem měla Sýkořice možnost pokutového kopu po faulu Urbanoviče, který ale lapil Peterka. Brankář domácích se chvíli poté vyznamenal znovu, když zneškodnil samostatný únik. Nedáš - dostaneš. V 90' přidal svou druhou branku Libecajt, když se důrazně dostal do vápna a nedal Růžičkovi šanci - 5:1.

 

Zdroj: Martin Tóth, oficiální stránky Sparty Řevničov



Počet diváků: 80. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BOBÁK Vladimír (N), LINC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.