3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smůla ze vzájemných zápasů prolomena! Chrášťany porazily Pavlíkov


Branky


0

Chrášťany - Úvod sezóny nabídl duel domácích Chrášťan, kterým se proti Pavlíkovským příliš nedaří. Hráči to jistě věděli a nejen proto šli do zápasu s jasným cílem - vyhrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy Kozáka rozhodly

Chrášťany vstoupily do zápasu aktivněji a zásluhou Kozáka se dostaly již v 6' do vedení - 1:0. Hosté se otřepali a vrátili se velmi rychle do zápasu, byli aktivnější a zaslouženě se dočkali vyrovnání po chybě domácích v obraně, kdy srovnal Polcar - 1:1. Netrvalo dlouho a domácí o sobě opět dali vědet. Na hranici pokutového území byl falouván Loula a domácí Erben z přímého kopu vrátil domácím vedení - 2:1. Ještě do poločasu domácí udeřili znovu a Kozák přidal svůj druhý gól - 3:1.

Pavlíkov jen snížil

Ve druhém poločase převzali iniciativu hosté a zaslouženě snížili Škrlantem - 3:2. Ke konci zápasu se hra vyrovnala, hodně se přiostřilo a sudí Polívka měl plné ruce práce, aby udržel hráče na uzdě. Nakonec ale domácí dokázali vítězství uhlídat a připisují si tak plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: "Do zápasu jsme vstoupili aktivně a zaslouženě se ujali vedení, bohužel jsme nebyli schopni udržet tempo delší dobu a v druhém poločase jsme se hodně trápili. Hosté odehráli velmi dobrý zápas a dali nám zabrat. Rozhodně musíme zapracovat na finální části, protože šancí bylo požehnaně. I přes některé chyby bereme 3 body všemi deseti."




Sestavy


Slavoj Chrášťany
L. Hanzl [-] (70. T. Rédl [-] ) - J. Šutera [-] - T. Polák [-] , P. Králička [-] (85. L. Rédl [-] ) , D. Dvořák [-] , K. Loula [-] , V. Erben [-] , L. Kozák [-] , R. Kozák [-] , F. Sladkovský [-] , P. Procházka [-] (57. Z. Hubáček [-] )

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - L. Gebhart [-] , J. Škrlant [-] (46. T. Helebrant [-] ) , M. Škrlant [-] , L. Polcar [-] , T. Kindl [-] , J. Koc [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] (46. D. Linhart [-] ) , P. Hamouz [-] (16. V. Mašek [-] ) , L. Kříž [-]

ŽK: 12. L. Kozák , 20. J. Šutera , 32. P. Procházka , 77. V. Erben .
Hráči zápasu: L. Kozák - T. Kindl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - LAUBER František (N), BENEŠ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.