4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 13:30

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Elsnic hattrickem smetl Chrášťany


Branky


34. J. Elsnic , 50. L. Šnobl , 78. J. Elsnic , 82. J. Elsnic
0

Oráčov - Druhý domácí zápas sehrál Oráčov proti Chrášťanům, které v úvodním kole porazily doma Pavlíkov. Očekávat se dal vyrovnaný souboj a tvrdý zápas. To druhé se potvrdilo, ale zápas měli ve své režii domácí, kteří ho i díky neproměněné penaltě soupeře dotáhli do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta Králičky

Hosté z Chrášťan začali zápas aktivněji a hned od začátku zatlačili domácí Oráčov a vytvářeli si spoustu šancí, ale ani jednu z nich neproměnili. Naopak domácí se ze začátku zápasu moc do hry nedostávali až do 34', kdy po rychlém přechodu do útoku a krásné akci zakončoval Elsnic - 1:0. Po gólu se hra celkem vyrovnala a domácí se dostali zpět do zápasu.

 

Ještě před poločasem o sobě Chrášťany daly vědět. Králička se dostal do vápna a byl faulován. Sám faulovaný porušil pravidlo, že faulovaný hráč penaltu nezahrává. Králička se tedy postavil k pokutovému kopu, ale domácího Flajšingra nepřekonal, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení Oráčova.

 

Červená karta na obou stranách

Druhý poločas byl v režii Oráčova a jejich lekci z produktivity. V 50' se k odraženému míči dostal Šnobl a krásnou střelou na zadní tyč navýšil vedení - 2:0. V 54' uviděl druhou žlutou kartu domácí Svatoň a musel tak pod sprchy. Hosté se snažili dostat domácí pod tlak a využít tak početní převahy, ale selhávali v koncovce jako v první půli. Na místo snížení přišly individuální chyby, které potrestal velmi dobře hrající domácí Elsnic a k tomu druhá žlutá pro Dvořáka, takže se počet hráčů na hřišti vyrovnal. Nejprve v 78' proměnil Elsnic samostatný nájezd a zvýšil na 3:0. O čtyři minuty poté zvýšil na konečných 4:0. V zápase bylo rozdáno 10 žlutých a 2 červené karty.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: ,,Na tenhle zápas musíme zapomenout. Spousta individuálních chyb, tragická koncovka, všechno špatně. Věděli jsme, že v Oráčově to bude těžké a tvrdé, o čemž svědčí i počet karet. Ale mohli jsme uhrát daleko lepší výsledek, šance byly. Příští týden nás nečeká nic jednoduchého, přijede Janov a my se na ně musíme připravit, lépe než na Oráčov."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] , R. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] , P. Kopřiva [-] (82. J. Svatoň [-] ) - J. Elsnic [-] , L. Šnobl [-] , S. Vachtl [-] , M. Richtr [-] (50. J. Herčík [-] ) - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-] (78. M. Tokar [-] )

Slavoj Chrášťany
L. Hanzl [-] - - Z. Polívka [-] (46. D. Zelenka [-] ) , P. Králička [-] , D. Dvořák [-] , K. Loula [-] (82. T. Rédl [-] ) , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-] , L. Kozák [-] , R. Kozák [-] , F. Sladkovský [-] , D. Ondruš [-]

ŽK: 6. L. Šnobl , 15. J. Svatoň , 31. P. Kopřiva , 67. S. Vachtl , 79. J. Herčík - 37. D. Ondruš , 60. Z. Hubáček , 62. D. Dvořák . ČK: 54. J. Svatoň - 75. D. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Elsnic .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - PAULUS Michal (N), GREGOR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.