Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená karta na začátku utkání Šanov oslabila, z Lubné odjíždí s prázdnou. Hattrickem se blýskl Varyš


Branky


0

Lubná - Ve druhém kole přivítala Lubná na svém hřišti Šanov. Motivace hostů po předchozím střetnutí v okresním poháru byla jasná – vrátit Lubenským domácí pětigólovou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta v 8. minutě

Již první minuty utkání přinesly pro diváka zajímavou podívanou. Domácí Lubná nebyla schopná zahájit poločas pro ni typickou aktivní hrou a hned v 5‘ využil chyby obrany Malík, který po náběhu přes střed hřiště pohotově skóroval – 0:1. Hned tři minuty nato došlo na polovině hřiště k souboji, kde byl odpískán faul ve prospěch Lubné. Toto rozhodnutí sudího se ale nelíbilo Šanovskému A. Sekyrovi, který za protesty proti verdiktu rozhodčího obdržel hned dvě žluté karty a v 8‘ tak opustil hrací plochu. Hosté se tak připravili o obávaného útočníka a na jejich hře to bylo posléze znát.

 

Domácí po tomto incidentu převzali aktivitu a snažili se dobývat Šanovskou bránu. Hosté ale po vyloučení zatáhli svoji hru a většinou bránili kolem vápna. Baník tak měl velké problémy dostat se kombinací před branku k zakončení. Ve 20‘ se k míči dostal střelec z předchozích utkání D. Varyš a jeho typickou střelou z úhlu srovnal skóre zápasu - 1:1. Do poločasu byl obrázek hry stejný, domácí se snažili kombinačně přehrát bránící Šanov, ten naopak hledal dlouhými odkopy Malíka, který dovedl vepředu podržet míč a dělat tak domácím obráncům problémy. Ke změně skóre ale nedošlo a v poločase se šlo do kabin za smírného stavu 1:1.

Další hattrick Varyše

Druhý poločas herně navázal na předchozí vývoj utkání. Baník kombinoval od poloviny hřiště a hosté se spoléhali na důslednou obranu vápna a rychlé brejky. V 53‘ podruhé úřadoval domácí kanonýr D. Varyš a uklidnil domácí hráče i diváky, když pěknou střelou překonal L. Sekyru – 2:1. Domácí nechtěli nechat nic náhodě a pokračovali v útočení na Šanovskou branku. Po několika dalších pokusech, kdy skvěle podržel svůj tým brankář L. Sekyra se nakonec prosadil Trejbal a zvýšil vedení Baníku - 3:1.

 

Hosté, přesto že hráli celý zápas v deseti, utkání nevzdali a byli do konce důstojným a nebezpečným soupeřem. To potvrdil v 73‘ na hrotu osamoceně hrající Malík, který využil opět zaváhání obrany a snížil stav na jednogólový rozdíl - 3:2. Ještě několikrát zahrozili hosté z nebezpečných rychlých brejků, ale domácí obrana již nechybovala a k vyrovnání Šanovské nepustila.

 

V závěru utkání se v souboji o míč zranil domácí Vopat, který vzhledem k vyčerpaným střídáním opustil hrací plochu bez náhrady, a tak i domácí dohrávali poslední minuty v deseti. To nijak nevadilo již dvojnásobnému střelci D. Varyšovi, který v 84‘ naposled upravil skóre na konečných 4:2, kdy střelou po zemi přesně k tyči nachytal gólmana hostí a připsal si tak na svoje konto druhý hattrick ve dvou utkáních za sebou.



Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - D. Vorel [-] (51. P. Sklenička [-] ) , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Klik [-] (46. P. Suchý [-] ) - D. Vopat [-] , A. Lev [-] , M. Bok [-] , D. Varyš [-] - R. Pokorný [-] , A. Trejbal [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Blecha [-] , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] , D. Šika [-] (73. O. Wachtel [-] ) , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] (35. F. Šantora [-] ) , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

ŽK: 48. D. Vorel - 4. P. Komárek , 8. A. Sekyra , 22. T. Cafourek , 33. M. Blecha , 35. V. Nobilis , 44. T. Volráb . ČK: 8. A. Sekyra .
Hráči zápasu: D. Varyš - M. Malík .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.