FOTO: Pustověty ve druhé půli rozhodly o svém vítězství


Branky


68. R. Truksa , 75. J. Bauer
0

Pustověty - Z Janova přivezli hráči Pustovět tři body, což chtěli v domácím zápase potvrdit. Soupeřem byla Sýkořice, která také minulé kolo zvítězila a na hřišti soupeře se chtěla pokusit o jakýkoliv bodový zisk. To se ale nestalo a Pustověty jsou tak nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

První poločas nabídl vyrovnaný zápas. Na každé straně jedna větší šance, zbylé střelecké pokusy nemířily buď mezi tyče nebo oboum gólmanům přímo do rukavic. Tou největší šancí na domácí straně byl přímý kop, který nasměroval Knap jen do tyče hostující svatyně. Sýkořice se dostala k jedné střele z dálky, kterou musel Beneš vyrážet na rohový kop. Úvodních 45 minut tak gól nenabídlo.

Truksa neproměněnou penaltu napravil

Druhý poločas byl zajímavější než ten první. První šancí byla Truksova střela těsně nad po odraženém míči z centru. Krátce poté se dostal k centru Bauer a našel na úrovni penalty kapitána Knapa, který se uvolnil kolem bránícího hráče, poté udělal kličku brankáři, který jej ale stáhl a kopala se penalta. K té se postavil kanonýr Truksa, ale míč poslal nad. Domácí měli jasnou převahu. Ze strany se uvolnil Truksa na střed, jeho střelu Růžička jen vyrazil a následně Elmerich vracel pod sebe na Koláčka, který trefil jen boční síť. V 68' se už domácí radovali. Centr z levé strany našel Truksu, který ve skluzu dostal míč za Růžičkova záda a napravil tak neproměněnou penaltu - 1:0.

 

V 75' mohli domácí slavit podruhé. Elmerich našel z přímého kopu od postranní čáry nikým neatakovaného Bauera, který nedal Růžičkovi šanci - 2:0. Krátce po druhém gólu mohla odpovědět Sýkořice, ale průnik Kovaříka a jeho následnou střelu dokázal Beneš zneškodnit. Ve zbylém čase se nic vážného nestalo, a tak si Pustověty připisují další vítězství v soutěži, Sýkořice odjížděla s prázdnou.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Radek Truksa: "Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, nic se nám nedařilo a soupeř nám nic moc nedovoloval. Z naší strany byla první půle taková utrápená. Druhý poločas, si myslím, nabídl lepší fotbal. Bylo vidět více akcí a šancí a to nás nakoplo jít si pro 3 body, které jsme nakonec získali a jsme za to moc rádi. K penaltě se moc vyjadřovat nebudu (smích)."

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík - trenér: "Měli jsme k dispozici jen 11 hráčů a na soupeře jsme měli jasnou taktiku. Vycházet z defenzivy, ze zabezpečeného obranného bloku. V prvním poločase byly šance na obou stranách, žádná branka ale nepadla. Do druhé půle jsme šli se stejnou taktikou, která vydržela do doby, než se zranil jeden z našich hráčů. Poté se blok rozpadl, náš pravý záložník dovolil odcentrovat levému záložníkovi soupeře na nepokrytého Truksu a byla z toho branka. Poté hosté přidali další gól. Kdyby proměnil ojedinělou šanci Kovařík, tak bychom se dostali do zápasu a byla by šance s výsledkem něco udělat, ale to se bohužel nestalo."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TITLBACH Marek, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.