1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov veze všechny body od nováčka ze Šanova


Branky


0

Šanov - Šanov vstoupil do soutěže výborně, ale pak přišla prohra. Ovšem za výkon se hráči stydět nemuseli. Nyní ho čekal třetí zápas, ve kterém doma přivítal Pavlíkov. Ten se chytl domácí výhrou po penaltách a nyní k tomu přidal i výhru ze Šanova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní gól do šatny

Domácí tým se musel obejít bez A. Sekyry, který byl vyloučen v minulém kole, což byla velká ztráta. Vstup do zápasu se lépe povedl Pavlíkovu, který se po pár minutách radoval. Ve 4' překonal domácího brankáře L. Sekyru Kindl a poslal hosty do vedení - 0:1. Ve 13' pro Šanov ještě horší situace, neboť soupeř odskočil na rozdíl dvou branek díky trefě Škrlanta. Poté se hra zklidnila a na další branku si museli příchozí diváci počkat až těsně před poločasem. Ve 44' se povedlo šanovskému Šantorovi snížit a dát tak kontaktní branku - 1:2.

Pavlíkov si vítězství pohlídal

Cíle byly jasné. Domácí chtěli zápas vyrovnat a brát alespoň po bodu, hosté chtěli své vedení navýšit. Po šancích na obou stranách se v 76' prosadil svým druhým zásahem Škrlant, který uklidnil svůj tým - 1:3. Pavlíkov si zbytek zápasu pohlídal, nedovolil Šanovským skórovat a bere tak premiérové tři body.



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - F. Šantora [-] , M. Blecha [-] , D. Sklenička [-] (74. D. Kotek [-] ) , M. Malík [-] , D. Šika [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

SK Pavlíkov
T. Helebrant [-] - M. Škrlant [-] , A. Bureš [-] , K. Novák [-] , T. Kindl [-] , M. Brož [-] , T. Gebhart [-] (50. D. Linhart [-] ) , L. Konopásek [-] (81. Z. Melč [-] ) , T. Peroutka [-] (70. V. Mašek [-] ) , L. Polcar [-] , J. Koc [-]

ŽK: 40. M. Blecha , 85. T. Volráb , 86. F. Šantora , 87. V. Nobilis - 30. T. Gebhart , 71. K. Novák , 76. T. Kindl .
Hráči zápasu: M. Škrlant .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - VOLRÁB František (N), HAMOUZ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.