5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá schytala "bůra" v Branově


Branky


24. R. Choc , 27. T. Krátký , 37. R. Choc (p.) , 39. T. Krátký , 66. L. Havlíček - 23. J. Votroubek
0

Branov - Třetí kolo nabídlo souboj týmů ze spodní části tabulky, konkrétně domácího Branova a hostující Čisté. Oba celky měly před zápasem nulový počet bodů, a tak se dal čekat boj o každý metr na hřišti. Výsledkem bylo suverénní vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branov otočil nepříznivý stav

Oba týmy šly do zápasu s nulovým počtem bodů, což byla pro oba stejná motivace se zápasem něco udělat a chtít vyhrát. O krok blíže byli hráči Čisté, když se ve 23' radovali pro brance J. Votroubka ml. - 0:1. Branov ale přišel s bleskurychlou odpovědí, kterou doručil za záda Kratochvíla Choc - 1:1. Tři minuty poté měli blíže k zisku tří bodů domácí, když se trefil Krátký - 2:1.

 

Branov zavelel k obratu, který pokračoval. Ve 37' se domácí radovali potřetí a to po pokutovém kopu Choce, kterému předcházel faul od Kukiho - 3:1. Aby toho nebylo pro Čistecké málo, tak inkasovali po dvou minutách počtvrté a museli tak dohánět manko tří branek - 4:1. Více první poločas nenabídl, a tak byl v kabině Branova jistě důvod k úsměvu na tváři.

Branov si vítězství pohlídal

Branov už se nemusel nikam honit a čekal tak na soupeře, co předvede. Další gól utkání se zrodil v 66', kdy se trefil Havlíček - 5:1. V 80' šel po dvou žlutých kartách pod sprchy domácí Vilím. Gólově více zápas nenabídl, Branov si vítězství pohlídal a bral tak premiérové tři body. Zajímavostí je, že rozdíl mezi dvěma hráči na hřišti, konkrétně mezi domácím Hubkou (roč. 1958) a hostujícím Kukim (roč. 1999), byl rovných 40 let!



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - J. Kruba [-] , D. Moulis [-] , V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] (62. R. Hubka [-] ) , L. Havlíček [-] , K. Konopásek [-] , K. Jeníček [-] (46. K. Molo [-] ) , T. Kopejtko [-] , R. Choc [-] , T. Krátký [-] (83. M. Štiller [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] , R. Stárek [-] , M. Koloc [-] , P. Ouřada [-] , P. Souček [-] , J. Kuki [-] (46. J. Švarc [-] ) , D. Stárek [-] , P. Kašpar [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 29. V. Vilím , 35. K. Konopásek - 31. P. Souček , 36. J. Kuki . ČK: 80. V. Vilím .
Hráči zápasu: R. Choc , T. Krátký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - HLAVÁČEK Michal (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.