Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji nováčků kraloval Oráčov, hattrickem se blýskl Bařtipán


0

Oráčov - Dva postupující týmy ze IV. třídy se utkaly v rámci čtvrtého soutěžního kola. Oráčov měl čtvrtý zápas po sobě před domácím publikem a v zápase byl favoritem. Šanov nečekalo nic jednoduchého, což se také potvrdilo a v Oráčově inkasoval celkem pětkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oráčov ovládl první půli

"Se Šanovem jde o takové derby a to je vždycky těžké," řekl k zápasu oráčovský Roman Siegel. První branka padla v 15' po centru Sejpky, který si našel Bařtipán a hlavou otevřel skóre utkání - 1:0. Další branku přidali domácí ve 26' po nedorozumění šanovské defenzivy a brankáře L. Sekyry, které chytrým lobem využil Svatoň - 2:0. Oráčov udeřil ještě krátce před poločasem. Sejpka obdržel centr na zadní tyč, kde uklidil míč placírkou a stanovil tak poločasové skóre - 3:0.

Bařtipán dokonal svůj hattrick

Na první branku si museli příchozí diváci počkat do 57', kdy se do úniku dostal Bařtipán a křižnou střelou navýšil vedení domácích - 4:0. O tři minuty později se prosadil i Šanov, když Malík zužitkoval zpětnou nahrávku ve vápně a rozvlnil síť - 4:1. Čas plynul a na další gól se stále čekalo. Ten přišel, ale až v samém závěru utkání, když šel Bařtipán sám na L. Sekyru a obstřelil jej - 5:1. Posledním gólem završil domácí útočník jak konečný stav utkání, tak i svůj hattrick.



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Herčík [-] (51. J. Svatoň [-] ) , L. Šnobl [-] , J. Mayer [-] , P. Kopřiva [-] - S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] (57. M. Richtr [-] ) , J. Elsnic [-] , M. Tokar [-] (80. T. Eis [-] ) - P. Sejpka [-] , J. Bařtipán [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Blecha [-] , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] (78. D. Sklenička [-] ) , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , O. Wachtel [-] (46. D. Kotek [-] ) , S. Hrubý [-]

ŽK: 51. J. Herčík , 68. P. Sejpka - 71. M. Blecha , 76. T. Volráb .
Hráči zápasu: P. Kopřiva , J. Bařtipán .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - VODRÁŽKA Tomáš, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.