0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá nic nepředvedla a Pustověty přidaly další výhru


Branky


0

Čistá - Těžký zápas čekal domácí hráče, kteří nezískali ještě ani bod. To jejich soupeř zvítězil zatím v každém zápase. Favoritem byly tak Pustověty, které svou roli potvrdily a z Čisté si přivezly plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Truska poslal Pustověty do vedení

V úvodu zápasu měly Pustověty pár šancí, ale těm chyběla lepší finální koncovka. V jedné šanci musel zakročit i Kratochvíl. Čistá se dostala do ojedinělé, ale obrovské šance. Po závaru ve vápně se dostal k zakončení Koloc, ale jeho střelu do odkryté branky ve skluzu odkopl jeden z bránících hráčů. První a jediný gól první půle padl ve 37' z kopačky Truksy, který postupoval sám na Kratochvíla a na zadní tyč ho obstřelil 0:1.

Pustověty si pohlídaly vítězství

Do druhé půle vstoupily opět lépe Pustověty, které toho domácím moc nedovolily. Čistá se do šestnáctky hostů dostávala jen po standartních situacích, ale se všemi balóny si dokázala hostující defenziva poradit. V 50' prohrávala Čistá už o dvě branky. Elmerich našel přesnou přihrávkou Truksu na zadní tyči, který rozvlnil síť za Kratochvílem podruhé - 0:2. Po druhé vstřelené brance se hra uklidnila a hrálo se převážně mezi vápny za většího držení míče hostů.

 

V 86' Pustověty vstřelily ještě jednu branku. Prosadil se netradiční střelec Koláček - 0:3. Dvě minuty před koncem mohla dát čestný gól i Čistá, ale postup ze strany Koloce zneškodnil Beneš, který si tak svým prvním těžším zákrokem v zápase udržel čisté konto. Pustověty odjíždějí z Čisté s plným počtem bodů a jsou nadále stoprocentní.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , J. Votroubek [-] , R. Stárek [-] , M. Koloc [-] , P. Ouřada [-] , P. Souček [-] (59. P. Kašpar [-] ) , J. Švarc [-] , D. Stárek [-] , M. Jopa [-] (68. J. Kuki [-] ) , J. Votroubek [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] (80. A. Bičovský [-] ) , M. Kameník [-] , M. Elmerich [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , P. Matějovský [-] (72. L. Bureš [-] ) , M. Sharankevych [-] , L. Koláček [-]

ŽK: 30. D. Stárek - 36. M. Elmerich , 73. J. Bauer , 83. M. Kameník .
Hráči zápasu: R. Truksa , M. Sharankevych .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TICHÝ Martin - GEBOUSKÝ František (N), GEBHART Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.