4:1
(3:0)
83. R. Choc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Suverénní Lubná si připsala další vítězství, tentokrát to odnesl Branov


Branky


0

Lubná - Tři zápasy, děvet bodů. Bilance, která je výborná a co víc, proti Branovu šla do domácího zápasu Lubná jako favorit. Branov měl na svém kontě před zápasem body tři a tak to také zůstalo, neboť Baník byl soupeřem nad branovské síly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byla jen otázka času, kdy padne první gól

Domácí Baník vstoupil do zápasu jako favorit, což se snažil od prvních minut potvrdit snahou o rychlou branku. Domácím se sice dařilo útočit a mít hru ve svých rukách, ale určitá zbrklost při hře dopředu nevedla ke skórování. Většina pokusů o průnik do vápna soupeře končila odkopem branovských obránců. Defenzíva hostí pracovala důsledně až do 23‘, kdy rozvlnil síť domácí Trejbal a otevřel tak brankový účet – 1:0.

 

Dvě minuty po rozehrávce se domácí dostali do další brankové příležitosti, kdy se míč po centru z pravé strany dostal opět k nebráněnému Trejbalovi, který s klidem zakončil a v 25‘ tak pojistil vedení domácích – 2:0. Dva rychlé góly daly domácím klid a jejich hra se poté uklidnila a zpřesnila. Držení míče bylo jednoznačně ve prospěch Baníku a Branovští se dostávali za polovinu převážně jen po dlouhých odkopech, které ale domácí obrana bez problému vyřešila.

 

Hosté tak převážně bránili a Baník útočil do zatažené obrany. V 36‘ se podařilo R. Pokornému využít skuliny v obranném valu Branova a střelou ze středu vápna překonal potřetí Dubského – 3:0.

Hosté jen korigovali stav

Do druhého poločasu vstoupili domácí s pohodlným tříbrankovým vedením a podle toho vypadala i hra. Hráči Baníku drželi míč, hráli koncentrovaně odzadu a pokoušeli se o rychlý přechod do útočných akcí. Tato jasná převaha vyústila v několik nebezpečných akcí, kdy dvě z nich skončily tyčkou, další pokusy pak těsně mimo branku a rovněž svůj tým několikrát podržel, i přes obdržené branky, dobře chytající Dubský.

 

Ofenzívní činnost domácích byla odměněna v 68‘, kdy Varyš unikl po pravé straně a střelou z úhlu o tyč zvýšil stav utkání na 4:0. Hosté ani za nepříznivého stavu nekapitulovali a přesto že domácí převážně drželi míč, pokoušeli se ohrozit lubenskou branku. V 83‘ se dočkali alespoň mírné korekce skóre, když se k zahrání přímého kopu z asi 20 metrů postavil Choc. Výbornou střelu přes zeď umístil přesně k pravé tyči a nachytal tak Bělohradského. Zároveň stanovil konečný stav utkání – 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Leoš Klik, kapitán: "Po předchozím povedeném zápase v Řevničově bylo naším hlavním cílem soupeře nepodcenit a přistoupit k utkání zodpovědně. Po mírně chaotickém začátku utkání následovaly dvě rychlé branky, díky kterým jsme se vrátili ke své kombinační hře a zbytek zápasu byl již v naší režii. Škoda jen, že se v druhé půlce nedařilo proměňovat šance, kterých bylo opravdu dost. I tak jsem s výkonem svého týmu velice spokojený a doufám, že na vítězné vlně pojede Baník i v dalších zápasech."




Sestavy


TJ Baník Lubná
L. Bělohradský [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] , P. Kollár [-] (46. P. Suchý [-] ) - Z. Bok [-] , D. Vopat [-] (53. P. Volf [-] ) , M. Bok [-] (76. P. Sklenička [-] ) , D. Varyš [-] , J. Laňka [-] - A. Trejbal [-] (62. M. Pokorný [-] ) , R. Pokorný [-]

Sokol Branov
Z. Dubský [-] - R. Hubka [-] (79. O. Karička [-] ) , K. Molo [-] , K. Jeníček [-] , D. Moulis [-] , M. Rasocha [-] , L. Havlíček [-] (68. M. Štiller [-] ) , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , R. Choc [-] , T. Krátký [-]

ŽK: 33. K. Konopásek .
Hráči zápasu: A. Trejbal , D. Varyš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - ŠMÍD Rudolf, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.