Roztoky jako první vezou body z Chrášťan


Branky


0

Chrášťany - Domácí tým na svém hřišti odehrál dvě utkání a obě vyhrál. Nyní je ale čekal nelehký soupeř z Roztok, kterému se sice bodově moc nedaří, ale herně to tak špatné není. Smůly si tým od Berounky vybral dost a v Chrášťanech dokázal zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gólu se diváci nedočkali

Do zápasu aktivněji vstoupili hosté a po zásluze se dostali zásluhou Hladíka do vedení - 0:1. Jak se později ukázalo, tento gól byl velmi důležitý, neboť na delší dobu žádný další nepadl. Hrál se velice otevřený fotbal a šance byly na obou stranách. Kdyby první poločas skončil 4:4, nemohl by nikdo říct ani slovo. Bohužel se střelci obou týmů nesešli s dobrou formou v prvním poločase, a tak se šlo do kabin za příznivějšího stavu pro hosty.

Posledních dvanáct minut nabídlo pět gólů

Do druhého poločasu doslova vlétli domácí, ale jejich šance gól nepřinesly. Tak se opět dostali ke slovu hosté. Nejdříve se prosadil v 78' střídající Maršík - 0:2. Vzápětí po velmi dobré kombinaci udeřili hosté znovu. V 79' navýšil vedení Roztok Pudil - 0:3. Domácí ovšem ještě zbraně nesložili a po střele Louly z úhlu dorazil míč do brány Kozák, aby tak završil gólovou tříminutovku - 1:3. Odpověď hostů přišla za pět minut.

 

Velmi dobře hrající Hruška se dostal k míči na úrovni velkého vápna a střelou k tyči zvýšil - 1:4. O drobnou a poslední úpravu skóre se postarali domácí. Na krátko zahraný roh v 90' zakončil centrem Erben, který našel na zadní tyči volného Loulu, který se hlavou z blízké vzdálenosti nemýlil a upravil na 2:4. Tak se Roztoky staly prvním týmem v letošní sezóně, který odvezl z Chrášťan všechny body.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, záložník: "Dnes to byla přehlídka spálených šancí, která i tak přinesla 6 gólů. Věděli jsme, že Roztoky mají mladé, rychlé hráče, kteří jsou doplněni zkušenými hráči a velmi dobrým gólmanem. To se nám dnes potvrdilo. Roztoky zaslouženě vyhrály. Budu znít jako kolovrátek, ale opět nás trápí koncovka. Ze začátku jsme několikrát propadli v obraně po individuálních chybách, několikrát nás podržel brankář a jen díky němu, to bylo v poločase jen 0:1. V druhém poločase, respektive v prvních dvaceti minutách, jsme měli rozhodně více ze hry a spoustu šancí, které jsme nedokázali využít. Následně nás hosté potrestali dvěma slepenými góly a rozhodli zápas. Je potřeba zápas hodit za hlavu a soustředit se na příští kolo v Šanově."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šefara Milan - POLÍVKA Zdeněk, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.