Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrášťany rozhodly o výhře nad Šanovem v prvním poločase


0

Šanov - Nováček soutěže ze Šanova přivítal na svém hřišti Chrášťany. Domácí zvítězili jen v prvním kole, pak následovaly porážky. Chrášťany mají střídavou bilanci - výhra, prohra, výhra a prohra. Co následovalo nyní? Správně, výhra!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Začátek zápasu ovládli hosté z Chrášťan. Než-li se domácí dotkli míče, už jej vyndavali ze své sítě. Hosté se po rychlé kombinaci dostali k průniku ze strany, konkrétně Kozák, který nádherně nahrál před bránu a Sladkovský se ze vzdálenosti penalty nemýlil - 0:1. Netrvalo dlouho a ve 14' Kozák unikl znovu, opět následovala nahrávka do vápna, jen na jejím konci se nacházel Hubáček a ani on se nemýlil - 0:2.

 

O 7 minut později se scénář opakoval, jen Kozák tentokrát utekl na druhé straně, následovala nahrávka, která našla Hubáčka a ten navýšil vedení - 0:3. Domácí se jen težko dostávali do šancí, hosté uklidněni třemi góly přestali hrát aktivně dopředu a přenechali tvorbu hry domácím. Krátce před koncem první půle měl slibnou pozici z přímého kopu Králička, ale jeho střelu Sklenička vyrazil.

Druhá půle nabídla jen červenou kartu

Druhý poločas ovlivnila červená karta, kterou po druhé žluté dostal hostující Kozák. Krátce před vyloučením se zjevil Kozák po vysunutí Erbenem v zajímavé pozici, ale jeho střela bodlem skončila na tyči. Šanovští se v přesilovce dostávali před bránu hostů, kterou střežil Loula, ale kromě jedné ostré střely Sekyry jej pořádně neotestovali. V 75' sudí odpískal spornou ruku těsně před pokutovým územím hostů, což domácí nedokázali pochopit. Následně ale přišlo gesto fair-play od Šanova, jehož hráči uznali, že se o ruku opravdu nejednalo a míč podél zdi vrátili soupeři.

 

V závěru měl double šanci Králička, ale ani jeden pokus neskončil v síti. Nejprve z hranice vápna trefil břevno, míč se k němu odrazil a ve druhém pokusu poslal míč do podobných míst, ale těsně nad. Hosté hráli velmi dobře v defenzívě a i v deseti několikrát ohrozili domácí branku, ale ani oni nedokázali změnit skóre zápasu, proto si Chrášťanští fotbalisté odvezli ze Šanova plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, brankář: "Páté kolo = čtvrtý brankář, myslím, že v tomhle směru jsme jediní na okrese. Dnes jsme zvládli zápas skvěle v defenzívě a dokázali proměnit šance na začátku zápasu. Nechci nijak ubírat kvality Šanovu, ale myslím, že po třetí brance byl zápas rozhodnutý. Jediná kaňka je červená karta, Luboš nám bude v příštím kole chybět. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, protože dnes jsme podali velmi dobrý týmový výkon."



Sestavy


TJ Šanov
D. Sklenička [-] - M. Blecha [-] , O. Wachtel [-] (67. P. Mydla [-] ) , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] (54. F. Šantora [-] ) , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

Slavoj Chrášťany
K. Loula [-] - F. Lauber [-] , F. Sladkovský [-] , D. Dvořák [-] , P. Králička [-] , D. Ondruš [-] (83. P. Procházka [-] ) , L. Hanzl [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-] , L. Kozák [-] , R. Kozák [-]

ŽK: 60. M. Blecha , 69. F. Šantora - 36. L. Kozák . ČK: 68. L. Kozák .
Hráči zápasu: F. Lauber , K. Loula , Z. Hubáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TICHÝ Martin - SEKYRA Luděk (N), GREGOR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.