Roztoky dvěma krásnými góly porazily Šanov, rozhodly ale až ve druhém poločase


Branky


0

Roztoky - Domácí mají za sebou anglický týden. Minulý víkend Janov, čtvrteční pohár v Kněževsi a nyní doma Šanov. Hosté byli v úvodu zápasu aktivnější, ale Roztoky ve druhé půly zaply a zápas vyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanov měl více ze hry

Do zápasu lépe vstoupili Šanovští, kteří drželi míč častěji na svých kopačkách a byli aktivnějším týmem na hřišti. Roztoky se nedostávaly ke své hře a málem na to doplatily. Během první půlě měl Šanov dvě velké šance. Jeden pokus po rohovém kopu zastavila tyč, poté musel domácí podržet brankář Hůla. Postupem času se i Roztoky začly probírat, ale to už končil první poločas, který nenabídl žádný gól.

Krásné góly Bureše a Hrušky

Druhá půle byla opakem té první. Roztoky se dostávaly do své hry a výsledkem byla i první branka utkání, která padla v 57'. Těsně za hranicí pokutového území se opřel do míče Bureš, jehož střela skončila pod břevnem - 1:0. Vedení domácí nakoplo a v 71' se hráči Roztok radovali znovu. U míče byl Hruška, který prošel přes dva bránící hráče, poté udělal kličku i brankáři a šajtlí uklidil míč do sítě - 2:0.

 

Běžela poslední desetiminutovka a i hosté skórovali. Sudí Polívka nejdříve branku uznal, ale po vyslechnutí několika námitek gólovou situaci posoudil jako ofsajdovou a zhatil tak hostujícímu celku radost. Nutno však dodat, že se zachoval pravděpodobně správně. Domácí tak dovedli zápas do vítězného konce a mohou se tak radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Ze začátku nás soupeř přehrával, my jsme tolik neběhali a na klucích byla vidět ještě únava z pohárového zápasu v Kněževsi. Jednou nás zachránila tyč, pak nás podržel Martin Hůla. Ke konci poločasu jsme se už rozehrávali a do druhé půle nastoupili už s naší hrou, která vedla ke dvou krásným gólům. Pak i Šanov dal branku, ale ta nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. Musím smeknout před sudím Polívkou, který gól napřed uznal, ale poté si přehrál celou situaci a své rozhodnutí vzal zpátky a branku nakonec neuznal. Šanov nehrál vůbec špatně, za výhru jsme rádi."




Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - HŮLA Pavel (N), VOLRÁB František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.