1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Matějka na konci zápasu zajistil Řevničovu vítězství


Branky


0

Chrášťany - Oba týmy chtěly navázat na bodový zisk z minulého kola, ale vyhrát mohl jen jeden. Po poločase byl stav nerozhodný a do poslední minuty se tak čekalo, jestli padne vůbec ještě gól. Toho se diváci dočkali až dvě minuty před koncem, kdy tři body pro hosty zajistil Matějka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dva krásné góly

V prvním poločase se chrášťanští fotbalisté ujali tvorby hry a drželi míč na svých kopačkách. Ovšem do vyložených šancí se nedostali a odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat. V 17' se po faulu na hostujícího hráče kopal přímý kop téměř z poloviny hřiště a odražený balon se dostal k Janu Husákovi, který trefil skákající míč z první do sítě - 0:1. Po první brance se hra vyrovnala a přelévala se ze strany na stranu. Až do 39', kdy domácí zahrávali rohový kop a odražený míč se dostal ke kapitánovi Lauberovi a ten z první poslal míč o tyč do branky hostů - 1:1.

Rozhodující gól v samém závěru utkání

Ve druhé půli se přiostřilo. Na obou týmech byla znát nervozita, ani jeden z nich nechtěl prohrát. Zásadní situace se stala v 69', kdy sudí Strouhal udělil domácímu Ondrušovi červenou kartu. Od té chvíle se domácí už jen bránili a čekali na brejky. Hostům se dlouho nedařilo proměnit tlak v branku, ale nakonec se v 88' přeci jen dočkali. Centr jednoho z řevničovských hráčů našel na zadní tyči volného Matějku, který hlavou rozhodl zápas - 1:2.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, záložník: "Klasický zápas s Řevničovem. Vyhrocené a vyrovnané utkání. Tentokrát bohužel v náš neprospěch. Šance byly na obou stranách. Možná jsme mohli utkání vyhrát už v prvním poločase, ale neproměnili jsme svoje šance. V druhé půli si troufám tvrdit, že už byli hosté lepším týmem. Zápas ovlivnila i červená karta. V desíti už jsme nemohli hrát vyrovnaný zápas, ale i tak jsme se dostali do několika šancí, ale opět naše koncovka, která nás trápí od začátku sezony. Minulý týden jsem psal, že jsme měli ve 4 z 5 zápasů jiného brankáře, po tomto kole můžu říct, že už je to 5 ze 6."

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, kapitán: "Výkony obou mužstev spíše průměrné, výkon rozhodčích podprůměrný. Utkání jsme spíše ubojovali, takže spokojenost může být jen se třemi body. Popravdě jsem rád, že toto utkání máme za sebou a nějaký ten pátek se tam nemusíme podívat. O to víc nás těší výhra."



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Procházka [-] , K. Loula [-] , F. Lauber [-] , F. Sladkovský [-] , D. Dvořák [-] , D. Ondruš [-] , L. Hanzl [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-] , R. Kozák [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] (56. P. Matějka [-] ) - J. Hošek [-] , J. Husák [-] , M. Pedál [-] - J. Husák [-] , F. Libecajt [-] (62. J. Fujera [-] ) - J. Murčo [-] (90. J. Pesl [-] )

ŽK: 56. K. Loula - 33. J. Hošek , 55. T. Bohatý , 61. F. Libecajt . ČK: 69. D. Ondruš .
Hráči zápasu: R. Kozák - J. Husák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.