R. Truksa 43.
J. Knap 71. (p.)
M. Elmerich 83.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 13:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty zužitkovaly dvojitou početní výhodu a nadále stíhají Lubnou


Branky


43. R. Truksa , 71. J. Knap (p.) , 83. M. Elmerich
0

Pustověty - Jedna prohra a pět výher. To je bilance domácího celku, který hostil Oráčov. Ten se venku představil teprve podruhé a ani v tomto případě to nevedlo k zisku bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabení Oráčova

Oráčov měl před zápasem velký problém dát dohromady vůbec základní jedenáctku. Podle toho to také na hřišti tak trochu vypadalo. Za celý poločas se hosté k ničemu nedostali a ve 35' šli dokonce do desíti, když uviděl červenou kartu po strkanici Mayer. Pustověty trefily dvakrát brankovou konstrukci a z gólu se radovaly až těsně před přestávkou, kdy se trefil Truksa - 1:0.

Další červená karta a klidná výhra domácích

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Bylo k vidění několik ostřejších zákroků, domácí defenziva byla neprůstupná, hosté si nic nevytvořili a domácí tak hlídali jednogólové vedení. V 71' měli navíc možnost zahrávat pokutový kop. Toho se ujal nejzkušenější hráč domácího celku Knap a skóroval - 2:0. Za následné protesty šel Oráčov do devíti, když viděl červenou kartu Herčík. V 83' stanovil konečné skóre Elmerich a Pustověty tak braly další tři body - 3:0.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] (46. M. Matějovský [-] ) - L. Bureš [-] , P. Hovorka [-] , M. Elmerich [-] , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] (58. A. Bičovský [-] ) , R. Truksa [-] , M. Kameník [-] , M. Sharankevych [-] , L. Koláček [-]

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Mayer [-] , R. Vachtl [-] , P. Kopřiva [-] (68. M. Richtr [-] ) , J. Svatoň [-] - S. Vachtl [-] , J. Elsnic [-] , J. Herčík [-] , J. Svatoň [-] (81. T. Eis [-] ) - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-]

ŽK: 24. L. Koláček , 29. M. Kameník , 32. J. Knap - 15. P. Kopřiva , 24. J. Elsnic . ČK: 35. J. Mayer , 73. J. Herčík .
Hráči zápasu: P. Hovorka , M. Elmerich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - TICHÝ Martin, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.