1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná přidala další výhru a je nadále stoprocentní


Branky


0

Čistá - Dosud neporažený Baník navštívil v brzkém nedělním odpoledni poslední Čistou, která prozatím nezískala v soutěži ani bod. I přes velké problémy se zakončením Lubná roli favorita potvrdila, z Čisté odváží tři body a zůstává i po sedmém kole bez bodové ztráty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Čisté

Baník začal utkání aktivní hrou a napadáním soupeře na jeho vlastní polovině. To vedlo k množství získaných balonů po nepřesné rozehře Čisté. Zejména krajní záložníci Varyš a M. Bok předčili domácí obránce technicky i rychlostně. Nebyl pro ně problém se uvolnit a posílat do vápna nebezpečné centry. O zakončení se v přehuštěném vápně pokoušeli Trejbal i R. Pokorný, jejich pokusy ale končily mimo branku nebo domácí podržel skvěle chytající Kratochvíl.

 

Domácí se často bránili odkopy a pokoušeli se o brejky. Ve 33‘ se tato snaha vyplatila, když se bývalý hráč Baníku Souček vyhnul stoperům a našel za obránce nabíhajícího J. Votroubka, který tak sám proti brankáři M. Pokornému nechyboval a poslal domácí do vedení – 1:0. To si Lubenští ale nenechali líbit a ihned po rozehře poslal stoper Kollár přesný křižný pas na kanonýra R. Pokorného. Ten si balon posunul na střed hřiště a pěknou střelou zpoza vápna překonal ve do šibenice Kratochvíla – 1:1.

 

Odezva na rychlou korekci přišla od domácích hned minutu nato od domácího D. Stárka, který nesportovně fauloval tvrdým šlapákem na stehno tvořivého Vopata, za tuto „akci“ ale viděl jen žlutou kartu. I přes větší aktivitu hostí tak byl poločasový stav smírný.

Hra na jednu branku

Druhý poločas se odehrál převážně na polovině domácí Čisté. Brzo po zahájení druhé půle se střelecky prosadil Z. Bok, který se dostal k zakončení po kombinaci Varyše a Vopata. Střelou levačkou z vápna ke vzdálenější tyči tak poslal Baník do vedení – 1:2. Nadále pokračovala hra na jednu branku. Bohužel, tak jak Baník v prvních kolech soutěže neměl problém se zakončením, poslední zápasy se nedaří proměňovat jasné gólové příležitosti. Mnoho střeleckých pokusů pochytal výborně Kratochvíl, další byly mimo branku. Velkou šanci měl ze standardní situace Z. Bok, který se pokoušel technicky přestřelit zeď. Ve zdi stojící hráč ale usměrnil míč nad hlavou rukou, za což nejenže nebyl potrestán, ale střelu tak vytěsnil na břevno.

 

K poslední změně skóre došlo v 70‘, kdy se po zahraném rohu při závaru ve vápně nejlépe zorientoval Kollár a upravil tak stav na 1:3. Do konce zápasu měl Baník několik dalších šancí, které ale nebyl schopen proměnit. Za zmínku stojí ještě samostatný únik M. Boka, který byl těsně před zakončením ve vápně zezadu faulován, opět bez odezvy rozhodčího a bez nařízené penalty. I tak Baník zaslouženě zvítězil a po sedmi kolech okupuje první příčku tabulky s plným počtem bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce a kapitán: "Čistá na svém hřišti je pro nás každoročně těžkým soupeřem a zápasy jsou tady nepříjemné především proto, že někteří hráči nechtějí hrát fotbal a jen vyhledávají kontakt a souboje. Při jedné z minulých návštěv Čisté bylo dokonce potřeba volat pro našeho hráče lékařskou pomoc po hrubém nesportovním zákroku loktem jednoho z domácích. V tomto utkání se „fotbalovost“ tohoto hráče projevila opět a jen se štěstím neskončil jeho šlapák zlomenou nohou. Abych zhodnotil zápas fotbalově – první poločas byl z naší strany slabší a dali jsme soupeři prostor pro práci s balonem. Druhý poločas už ale byl hrou na jednu branku a byla jen otázka, kolik padne gólů. Bohužel se v poslední době střelecky nedaří tak jako na začátku sezony a skóre 1:3 neodpovídalo počtu brankových příležitostí. Důležité 3 body ale podle plánu vezeme a v kabině je spokojenost."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Ouřada [-] , D. Stárek [-] , P. Souček [-] (80. A. Votroubek [-] ) , P. Kašpar [-] , M. Fidler [-] , R. Votroubek [-] , J. Votroubek [-] (27. M. Jopa [-] ) , R. Stárek [-] , M. Koloc [-] , J. Votroubek [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] (18. J. Laňka [-] ) , P. Kollár [-] (76. R. Henzély [-] ) , A. Lev [-] - Z. Bok [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] , D. Varyš [-] - A. Trejbal [-] , R. Pokorný [-]

ŽK: 35. D. Stárek , 75. M. Jopa - 13. L. Brabec .
Hráči zápasu: V. Kratochvíl - Z. Bok , D. Vopat , P. Kollár .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - GEBOUSKÝ František (N), VOLF Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.