0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poklidné vítězství Chrášťan, které si mohly dovolit neproměnit penaltu


Branky


0

Branov - Oba aktéři tohoto zápasu prohráli v minulém kole těsně o jednu branku, což chtěli odčinit. Branov zatím skóroval v každém zápase, ale každá série jednou končí. Ta Branovská skončila právě v zápase s Chrášťany, které si vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogólové vedení Chrášťan

Začátek zápasu přinesl spoustu nepřesností na obou stranách. První pěkná akce se povedla hostům v 18’, kdy se po straně prosmýkl Kozák a jeho střela, kterou tečoval domácí obránce, skončila v síti - 0:1. Od té chvíle se střídaly šance na obou stranách, avšak nepřesností bylo do poločasu spousta. Počasí na kráse fotbalu také nepřidalo, když během první půle začalo hustě pršet. Tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Neproměněné penalty nemuseli hosté litovat

Do druhého poločasu vlétli hosté jako uragán a začali si vytvářet spoustu šancí. Domácí se jen těžko dostávali k míči. Za svoji aktivitu byli hosté odměněni druhým gólem. V 64’ se po krásné akci objevil před Pulchartem sám Králička, udělal mu kličku a zakončil do prázdné brány - 0:2. Poté měli hosté šanci pokutového kopu, ale střelec první branky Kozák penaltu neproměnil.

 

V závěru se ještě domácí dostali do velké šance, ale čestnou branku nevstřelili, naopak ještě inkasovali. V 89’ se střelec druhé branky Králička dostal k odraženému balonu po akci Kozáka a upravil konečný stav na 0:3.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: "Plusem dnešního zápasu jsou 3 body a čisté konto. Mínusem je naše úspěšnost nakládání s gólovými šancemi. Kdybychom vedli o 3 branky v poločase, nemohl by se nikdo z přítomných divit. Naštěstí jsme ve druhé půli dokázali proměnit 2 šance a odvezli jsme si 3 body. Je potřeba začít proměňovat šance, abychom se pohybovali v tabulce tam, kde chceme být."



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - R. Hubka [-] , J. Horn [-] , M. Rasocha [-] , K. Molo [-] , V. Vilím [-] , J. Kruba [-] (61. M. Kozel [-] ) , T. Krátký [-] , L. Havlíček [-] , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - L. Kozák [-] , J. Šutera [-] (68. T. Rédl [-] ) , P. Králička [-] , K. Loula [-] (74. L. Rédl [-] ) , F. Lauber [-] , F. Sladkovský [-] (46. D. Zelenka [-] ) , D. Dvořák [-] , L. Hanzl [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-]

ŽK: 23. K. Konopásek , 76. M. Rasocha - 29. J. Šutera , 69. D. Dvořák .
Hráči zápasu: J. Šutera , P. Králička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KARIČKA Ondřej (N), GREGOR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.