A. Bureš 89. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá přišla o výhru minutu před koncem


Branky


89. A. Bureš (p.) - 75. J. Votroubek
0

V zápase mezi Pavlíkovem a Čistou padly obě branky až v závěrečné čtvrthodině. Hosté byli velmi blízko vítězství, pak ale přišla penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupil mnohem aktivněji domácí celek, který hosty tlačil a nenechal je v podstatě hrát, sem tam však ale i hosté „vystrčili růžky“. Domácí však nebyli schopni využít jejich četné šance, často kazili finální přihrávky nebo až zbytečně kličkovali v prostoru před vápnem, kde už by se dalo střílet. Hosté hráli více méně nakopáváné míče, které se snažili hrát na Votroubka, ale většinu míčů se povedlo obráncům odvrátit, nebo si míč nerozuměl s Votroubkem a skončil při příjmu daleko od jeho nohy a posléze byl odebrán bránícím hráčem.

 

Druhý poločas měl podobný průběh jako první, domácí opět nebyli schopni proměnit šance a hosté hrozili z protiútoků, jeden z nich byl dokonce úspěšný a k podivu většiny se hosté dostali po Votroubkově úprku do vedení. Domácí však nezklopili hlavy a prali se dál, branku se však nedařilo vstřelit. V 88. minutě však přišel sporný zákrok na Škrlanta ve vápně a kopala se penalta, kterou s přehledem proměnil Bureš.

 

Zápas se v průběhu samozřejmě neobešel bez komentářů na rozhodčího a bez hádek jak je tomu zvykem, rozhodně však ale bylo proč pustit emoce ven, protože v zápase došlo ke spoustě sporných zákroků, celá tato situace vyústila červenou kartou, kterou dostal na konci utkání Tomáš Kindl.

 

Autor: Redakce Rakovník



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - J. Koc [-] , L. Gebhart [-] , V. Mašek [-] (46. P. Hamouz [-] ) , L. Konopásek [-] (78. D. Linhart [-] ) , T. Kindl [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , L. Kříž [-] , A. Bureš [-] , M. Brož [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Ouřada [-] , D. Stárek [-] , M. Blecha [-] , P. Kašpar [-] (46. P. Souček [-] ) , M. Fidler [-] , R. Votroubek [-] , J. Švarc [-] (62. J. Votroubek [-] ) , R. Stárek [-] , M. Koloc [-] , J. Votroubek [-]

ŽK: 14. L. Polcar , 35. T. Kindl , 58. P. Hamouz - 54. D. Stárek , 83. P. Ouřada . ČK: 85. T. Kindl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - BENEŠ Leoš (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.