Diskutabilní rozhodnutí sudího Kozáka poslalo zápas do penalt


Branky


0

Roztoky - Papírově silnější a ve formě hrající Roztoky přivítaly na svém hřišti nedaleký Branov, který v zápase mohl jen získat. To se také v zápase potvrdilo, když těsně před koncem hosté vyrovnali a poslali zápas do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hruška poslal Roztoky do vedení

Úvod vyšel lépe domácímj týmu, který šel v 18' šťastným gólem Hrušky do vedení. Branov se ale také dostal do šancí, jednou trefil dokonce břevno. Roztoky ale první poločas byly více na míči, byly aktivnější a zasloužené vedly jednogólovým rozdílem.

Sudí Kozák v hlavní roli

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří neměli daleko k dobrému výsledku. Nápor Branovských ale upadl a aktivitu přebraly opět Roztoky. Domácí Kaplan ve své šanci mířil jen do tyče, a tak zůstalo skóre neměnné. V průběhu druhého poločasu museli domácí dvakrát střídat z důvodu zranění, což se tak trochu projevilo na zbytku zápasu. Branovu se nakonec podařilo vyrovnat po rohovém kopu těsně před koncem, když se hlavou prosadil Havlíček - 1:1.

 

Hned z rozehrávky se řítily Roztoky do soupeřova vápna. Maršík postupoval s míčem na kopačce, ale narazil na bránícího hráče. Ten ho minimálně hodně na hranici pravidel zastavil a sudí Kozák odpískal Maršíkovi útočný faul. Toto rozhodnutí bylo pro přítomné sledující hodně pochybné a stejného názoru byl i domácí kapitán Vrábík, který se rozhodčího běžel zeptat, co to vlastně odpískal. Vše proběhlo ve vší slušnosti, ovšem po naléhání domácího stopera na vysvětlení situace sáhl Kozák dvakrát pro žlutou kartu a hráče vyloučil. Zápas tak šel do penaltového rozstřelu, který vyhrály domácí Roztoky.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Prvních 30 minut jsme byli aktivní, dali jsme šťastný gól. Ve druhé půli na nás Branov vlétl, ale my jsme nápor ustáli. V průběhu druhé půle jsme byli nuceni kvůli zranění dvakrát vystřídat a těsně před koncem jsme dostali vyrovnávací gól. Hned po rozehrávce nejen mě, ale několik dalších, překvapilo rozhodnutí rozhodčího Kozáka, který místo útočného faulu měl odpískat pokutový kop. To se ale nestalo, z čehož pramenila i červená pro kapitána Vrábíka, který se ve vší slušnosti rozhodčího ptal, co to vlastně odpískal. K udivení všech sáhl rozhodčí pro dvě žluté a tudíž červenou kartu. Rozhodnutí naprosto nepochopitelné, ale co může člověk dělat. Celkově to nebyl příliš pohledný zápas, ale alespoň že máme dva body po penaltách."




Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - POLÍVKA Zdeněk, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.