0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 13:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice vykradla Oráčov


Branky


17. P. Kovařík (p.) , 20. P. Kovařík , 65. -. Liviu , 75. J. Mutinský
0

Oráčov - Domácí tým, prezentující se tvrdší hrou, přivítal na svém hřišti Sýkořici, která se chtěla pokusit obrat soupeře o body. Favorizovaný byl celek Oráčova, ale opak byl pravdou. Sýkořice odehrála dobrý zápas a jasně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Vstup do zápasu se povedl Sýkořici, která se dostala ihned do šancí. Ty ale neproměnil jak Stanciu, tak Kovařík. Druhý jmenovaný vše ale napravil nejprve v 17', kdy poslal svůj tým z pokutového kopu do vedení - 0:1. O tři minuty neuhlídali domácí opět Kovaříka, který svůj samostatný únik přesně zakončil a trefil se podruhé - 0:2. Jelikož si domácí výraznější šanci nevypracovali, šli do kabin s dvougólovým mankem.

Sýkořice s přehledem zvítězila

Podobný vstup jako do první půle měla Sýkořice i v druhém dějství, když svou šanci neproměnil Linc. Oráčov se nedostával opět do vyložených šancí, a tak udeřilo na druhé straně. V 65' servíroval Linc na Stancia, který mířil přesně - 0:3. Definitivní konec s Oráčovem přišel o deset minut později, kdy našel Kovařík Mutinského a ten stanovil konečné skóre zápasu - 0:4.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sýkořice
Petr Kovařík - trenér: "Tvrdé utkání, kde jsme byli jasně lepším celkem po celé utkání, jsme mohli rozhodnout už v prvních deseti minutách. Bohužel jak Kovařík, tak i Liviu, své šance neproměnili. Poté už ale naše herní převaha byla zúročena a branky přišly. Jen mě neskutečně naštvali mí hráči, že se od 70. minuty začali hádat a tím skončil fotbal a začal marast."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Svatoň [-] , P. Kopřiva [-] , J. Čech [-] , M. Richtr [-] - T. Eis [-] , S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] , P. Sejpka [-] - M. Tierberger [-] , J. Bařtipán [-] -

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - -. Liviu [-] , J. Lauber [-] , D. Peteřík [-] , P. Kovařík [-] (75. J. Slabý [-] ) , M. Hříbal [-] (70. J. Mutinský [-] ) , M. Vančura [-] (46. M. Linc [-] ) , Z. Klíč [-] (65. P. Richter [-] ) , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] (46. P. Linc [-] ) , L. Karas [-]

ŽK: 43. P. Sejpka , 50. S. Vachtl , 72. J. Čech - 72. P. Linc . ČK: 78. P. Sejpka .
Hráči zápasu: P. Kovařík , -. Liviu .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - VACHTL Radek (N), JANSA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.