1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 13:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov v početní nevýhodě zvítězil v Šanově


Branky


0

Šanov - Domácí přivítali velmi těžkého soupeře - Řevničov. Do vedení šli ale právě Šanovští, ale o své vedení ještě v první půli přišli. Nepříjemným okamžikem zápasu byla srážka dvou hráčů, kteří skončili v nemocnici. Jak zápas nakonec dopadl?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ukončil nepříjemný střet dvou hráčů

Od prvních minut bojovné utkání od vápna k vápnu. V 17' přišel ze strany přízemní centr na penaltu, kde stál Hošek, který z první trefil nekompromisně bránícího hráče, od kterého se míč odrazil do šibenice - 0:1. Během dalších minut se hrálo vyrovnané utkání, ale poté se ve 36' domácí dostali k přímému kopu. Ten směroval jeden z domácích hráčů na malé vápno, odkud se míč odrazil na Cafourka, který přízemní střelou k tyči vyrovnal skóre zápasu -  1:1.

 

Ve 40' udělal nesmyslný faul na domácího hráče Libecajt a rozhodčí musel vyndal červenou kartu. Krátce před poločasem zahrávala řevničovská Sparta rohový kop, po kterém se srazil hlavou Šika s Tóthem a oba hráče musela odvážet sanitka. Tento nešťastný moment také ukončil první poločas.

Řevničov v početní nevýhodě zvítězil

Do druhé půle vstoupil aktivně Řevničov, který soupeře tlačil i v deseti lidech. Vyústěním hostujícího tlaku byl rohový kop, který uklidil do sítě hlavou Urbanovič - 1:2. Ve zbytku zápasu se dostávali do šancí domácí, ale Peterka svůj tým podržel. Řevničov tak bral tři body po těsné výře.

 

Davidu Šikovi a Martinu Tóthovi přejeme, aby se co nejrychleji uzdravili a byli v pořádku.



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, kapitán: "Do utkání jsme vstoupili lépe než do těch předešlých. Nedostali jsme rychlou branku a to už je úspěch sám o sobě. Jinak po zbytečném, ale naprosto jasném vyloučení, kluci bojovali. Druhý poločas jsem sice nemohl vidět, ale vstřelený gól i v deseti mužích v poli mluví sám za sebe. Vydřené a důležité tři body z venkovní půdy. Jsme spokojeni."



Sestavy


TJ Šanov
L. Sekyra [-] - D. Sklenička [-] (46. F. Šantora [-] ) , M. Blecha [-] , A. Sekyra [-] , D. Šika [-] (46. D. Kotek [-] ) , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (90. P. Mydla [-] ) , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] (46. J. Fujera [-] ) , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] (90. P. Matějka [-] ) - M. Pedál [-] , J. Hošek [-] - J. Kolek [-] , F. Libecajt [-] , J. Husák [-] - J. Murčo [-]

ŽK: 63. P. Komárek , 86. F. Kratochvíl - 58. J. Fujera , 80. J. Hošek , 83. J. Urbanovič . ČK: 40. F. Libecajt .
Hráči zápasu: J. Peterka .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Říha Michael - VOLRÁB František (N), RAIS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.