Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čistá poprvé vyhrála, bůra si odvezl Oráčov


Branky


0

Čistá - Pouze bod získali hráči čistecké TJ za remízu v Pavlíkově, což je hodně málo. Změnit to mohli doma proti Oráčovu, který měl před tímto zápasem o deset bodů více. Čistá ale zabrala a soupeře porazila pěti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď Oráčova a gól do šatny

Čistá proti Oráčovu, oba celky, co hrají s velkým důrazem. Oráčov má za sebou šest domácích zápasů, venku toho příliš neodehrál. Do tohoto zápasu vstoupil lépe jeho soupeř z Čisté, který ve 12' měl možnost pokutového kopu. Míč si postavil na značku R. Votroubek a překonal Flajšingra - 1:0. O minutu později ale bylo srovnáno, když se trefil Bařtipán, nyní už nejlepší střelec svého týmu - 1:1.

 

Na další branku si museli příchozí diváci počkat až do předposlední minuty první půle. Gól do šatny se povedlo dát domácím, konkrétně to byl Blecha, který dal svému týmu do druhé půle jednogólovou výhodu - 2:1.

Čistá konečně vyhrála

Úvodní patnáctiminutovka nabídla dva góly pro Čistou. Nejprve v 54' a poté v 57' neuhlídala hostující defenziva Kašpara, který dal dvě branky po sobě - 4:1. V 59' se v Čisté červenalo! Pod sprchy šel na domácí straně Blecha a na hostující Elsnic. Pokračovalo se tak v deseti lidech a čekalo se na další branku. Ta přišla opět na straně Čisté, když se v 75' prosadil J. Votroubek ml. - 5:1. Oráčov se také dočkal gólu, který vstřelil opět Bařtipán a stanovil tak konečné skóre zápasu - 5:2.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Švarc [-] , M. Koloc [-] , J. Votroubek [-] , P. Souček [-] (77. P. Ouřada [-] ) , D. Stárek [-] , M. Blecha [-] , P. Kašpar [-] , M. Fidler [-] (82. M. Jopa [-] ) , R. Votroubek [-] (31. J. Votroubek [-] ) , R. Stárek [-]

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - L. Šnobl [-] , J. Mayer [-] , P. Kopřiva [-] , M. Richtr [-] (65. J. Čech [-] ) - J. Elsnic [-] , M. Tokar [-] , J. Svatoň [-] , T. Eis [-] (70. M. Podolák [-] ) , S. Vachtl [-] (82. M. Tierberger [-] ) - J. Bařtipán [-]

ŽK: 78. D. Stárek , 86. M. Jopa - 18. J. Elsnic , 80. J. Bařtipán . ČK: 59. M. Blecha - 59. J. Elsnic .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - GEBOUSKÝ František (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.