Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná pokračuje v krasojízdě, Pavlíkov to odnesl šesti góly


Branky


1. P. Kollár , 8. D. Varyš , 20. D. Vopat , 27. Z. Bok , 79. A. Trejbal , 84. R. Pokorný - 64. T. Hink
0

Lubná -  Domácí Baník byl po osmi kolech jediným klubem v okrese, který zatím v podzimní části soutěže neztratil ani bod. Postupové ambice tohoto klubu jsou na základě výsledků i předvedené hry jasné. Nedělní odpoledne v Lubné přineslo divákům pohledný fotbal se sedmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baníkovci vlétli na soupeře

Lubenští do zápasu vletěli naplno hned od úvodního hvizdu. První útok na pavlíkovskou branku skončil rohovým kopem pro domácí tým. K zahrání rohového kopu z levé strany se postavil Z. Bok a přesným centrem do vápna našel hlavu Kollára, který nekompromisně překonal v 1' Melče a otevřel tak skóre utkání – 1:0.

 

Ihned po rozehře domácí aktivita pokračovala napadáním rozehrávky hostí a kombinační hrou na polovině soupeře. Již po sedmi minutách se domácí radovali znovu, když Trejbal převzal míč na hranici velkého vápna a perfektní patičkou uvolnil z levé strany nabíhajícího Varyše, který sám před brankou lobem překonal Melče podruhé a poslal Baník do dvoubrankového vedení – 2:0.

 

I po druhém gólu měli domácí velkou chuť hrát a vyvíjeli velký tlak na pavlíkovskou obranu. Kombinací po zemi se dostávali do pokutového území hostí, ale obraně se dařilo útočné pokusy likvidovat alespoň odkopnutím míče na polovinu hřiště, odkud Lubenští zakládali další útočné akce. Ve 20' se individuálně po levé straně prosadil Vopat, který vedl míč prakticky po čáře až do malého vápna, odkud střelou přesně mezi brankáře a přední tyč rozjásal domácí fanoušky potřetí – 3:0.

 

Hosté byli po tomto přídělu v úvodu utkání zaskočeni a nezmohli se na žádné nebezpečné protiútoky. Naopak lubenská ofenziva držela míč na polovině soupeře a kontrolovala hru. Poslední úpravu skóre před poločasem zajistil ve 27' Z. Bok, který vedl míč nikým nebráněn středem hřiště až na velké vápno, odkud pěknou střelou zvedl vedení domácích na 4:0. První poločas se již dohrával s míčem na kopačkách Baníku, který měl ještě několik příležitostí, které již nedovedl zužitkovat.

Pavlíkov vstřelil alespoň čestný gól

Do druhého poločasu nastoupili hosté i za nepříznivého stavu poněkud aktivněji. Povedlo se jim vytáhnout hru na střed hřiště a tím získali prostor pro kombinaci, na rozdíl od bránění vápna v první půli. Výsledkem bylo, že se domácí již nedostávali do snadných brankových příležitostí. Dobře pracující domácí obrana ale ani tak nedovolila Pavlíkovu ze hry ohrozit M. Pokorného v brance. Jediným nebezpečím tak byly pro domácí standardní situace. V 64' využil příležitosti Hink, který přímým volným kopem z 20 metrů přestřelil zeď a trefil se přesně k tyči. Na jeho střelu byl M. Pokorný krátký - 4:1. K ohrožení domácí branky došlo ještě z několika rohů a standardních situací, ale skórovat se hostům již nepodařilo.

 

Naopak na druhé straně domácí útočníci nezaháleli a i v posledních minutách napadali rozehrávku soupeře a tlačili se do pavlíkovského vápna. To se vyplatilo v 79' Trejbalovi, který překazil rozehru krajního obránce a pohotově zakončil – 5:1. Poslední slovo v nedělním utkání měl kanonýr R. Pokorný. V 84' zatáhl míč po levé straně M. Bok, od kterého si již ve vápně převzal míč Lev. Ten našel přesnou kolmicí zprava nabíhajícího R. Pokorného, který bez problémů zakončil do odkryté branky a stanovil tak konečný stav utkání – 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "Zápasy s týmy ze spodní části tabulky jsou pro nás vždy obtížnější než s papírově silnými soupeři. Proto bylo naším hlavním cílem soupeře nepodcenit a hrát od začátku naplno. Vstup do zápasu se nám nadstandardně vydařil a po půl hodině hry jsme vedli 4:0. Zápas tak byl prakticky rozhodnut v první půli. Druhá půlka byla z naší strany trochu slabší, ale nakonec jsme přidali další branky a myslím, že všem domácím fanouškům jsme udělali jak výsledkem, tak předvedenou hrou radost. Nyní se musíme soustředit na poslední podzimní zápasy a udělat všechno pro to, abychom přezimovali s plným počtem bodů."




Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , A. Lev [-] , P. Kollár [-] , L. Klik [-] (56. J. Laňka [-] ) - Z. Bok [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] (84. P. Sklenička [-] ) , D. Varyš [-] - A. Trejbal [-] , R. Pokorný [-] -

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - T. Gebhart [-] , J. Koc [-] (57. P. Hamouz [-] ) , T. Hink [-] , V. Mašek [-] , L. Konopásek [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , L. Kříž [-] , A. Bureš [-] , M. Brož [-]

ŽK: 65. P. Kollár , 70. Z. Bok - 68. L. Polcar .
Hráči zápasu: L. Brabec , A. Trejbal , D. Vopat .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - TREJBAL Josef (N), BENEŠ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.