4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choc hattrickem sestřelil Šanov


Branky


7. R. Choc , 51. R. Choc , 63. R. Choc , 66. T. Krátký
0

Branov - Oba týmy v minulém kole uhrály dobrý výsledek. Branovu se podařilo uhrát remízu v Roztokách, Šanov těsně prohrál doma s Řevničovem. Jak dopadl vzájemný duel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti jeden tým

Šanov trápí marodka, tudíž musel nastoupit v brance normálně hrající a zároveň i se zraněním laborující Aleš Sekyra. Branov byl od začátku zápasu aktivnější a Šanov měl v defenzivní činnosti spousty práce. V 7' šli domácí do vedení, když se jako první v zápase trefil Choc - 1:0. Branov byl sice aktivnějším týmem, ale vstřelil jen jeden gól, který mu zajistil poločasové vedení.

Choc zkompletoval hattrick

Druhá půle a opět aktivnější Branov, který vládl na hřišti. V 51' opět ukázal své kvality Choc a přidal druhý gól - 2:0. Tento hráč v Branově vyniká, což stvrdil i dalším gólem, kterým zkompletoval svůj hattrick - 3:0. Dvě minuty po něm se v 63' prosadil Krátký a zasadil Šanovu další ránu - 4:0.

 

Jakoby inkasované branky Šanovské nakoply. Do této doby si hosté nevytvořili vůbec nic, ale v poslední dvacetiminutovce měli několik šancí, ty ale zůstaly neproměněny díky skvěle chytajícímu Pulchartovi. Zápas tak skončil jasným vítězstvím Branova.



Ohlasy k zápasu



TJ Šanov
Tomáš Volráb: "V prvním poločase jsme se jen bránili. Druhá polovina byla také pod taktovkou Branova, který byl všude první. My jsme se zmátořili až po inkasovaných gólech, ale to už bylo pozdě. První střelu jsme měli kolem 70. minuty, ale branovský brankář svůj tým podržel a všechny naše šance zlikvidoval. Navíc máme 5 lidí ze základní sestavy zraněných a bylo vidět, že nám hodně chybí. A navíc chytal Aleš Sekyra se zraněním. Potom se to hraje těžko."



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - T. Krátký [-] (72. M. Hlaváček [-] ) , K. Jeníček [-] , J. Kruba [-] (63. T. Dubský [-] ) , R. Choc [-] , D. Moulis [-] , M. Rasocha [-] , K. Molo [-] , V. Vilím [-] , L. Havlíček [-] , K. Konopásek [-]

TJ Šanov
A. Sekyra [-] - F. Šantora [-] (53. D. Kotek [-] ) , M. Blecha [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (72. P. Mydla [-] ) , T. Cafourek [-] , P. Komárek [-] , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-] , S. Hrubý [-]

ŽK: 48. T. Krátký , 89. M. Rasocha - 26. F. Šantora , 74. P. Komárek , 89. M. Blecha .
Hráči zápasu: M. Pulchart , R. Choc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TVRDÍK Michal (N), VOLRÁB František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.