Chrášťany vyrovnaly dvěma góly v samém závěru


Branky


0

Sýkořice - Chráštany se v rámci rakovnického okresu poměrně projely. Jejich cílová destinace byla Sýkořice, kde je čekal nelehký souboj s místním celkem. To se v zápase také potvrdilo, když bylo do poslední minuty o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čecho nabídl Sýkořici úvodní branku

Vstup do zápasu měli domácí téměř snový. Běžela 1' a brankář Chrášťan Čecho si vybral slabší chvilku, kterou potrestal Kovařík - 1:0. Sýkořice i nadále měla blíže ke gólu, ale šance zůstaly neproměněny. Ve 23' se přeci jen domácí dočkali dalšího gólu a opět u toho byl Kovařík, který předložil Petru Lincovi do vápna a ten se k levé tyči nemýlil - 2:0. Dvougólový náskok jako by Sýkořici uspokojil a stáhla se více do defenzivy. Do hry se dostaly i Chrášťany, ale ty gólově odpovedět nedokázaly. Do kabin šla tak Sýkořice s dvoubrankovým náskokem.

Vyrovnání v závěru utkání

Druhý poločas nepřinesl rychlý gól jako ten první, ba naopak se na branku muselo čekat až do samého závěru. Hrálo se mezi vápny a Sýkořice dlouho držela své vedení. V poslední desetiminutovce ale Chrášťany vrhly vše do útoku a to se jim vyplatilo. V 85' chyboval Voráček, jehož zaváhání potrestal Kozák - 2:1. Běžela 90' a domácí, vidějící se v kabině se třemi body, nechali odcentrovat z levé strany Kozáka. Ten nalezl osamoceného Králičku, který poslal zápas do penaltového rozstřelu - 2:2.

Chrášťany o bod šťastnější

Po pokutových kopech se radovaly hosté, neboť Voráček v poslední sérii neproměnil a jeho tým bral jen po bodu, do Chrášťan putovaly body dva.



Sestavy


Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Kovařík [-] (89. P. Richter [-] ) , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] (73. J. Slabý [-] ) , M. Vančura [-] (46. D. Peteřík [-] ) , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , J. Lauber [-]

Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - P. Procházka [-] , T. Rédl [-] , L. Rédl [-] (70. D. Ondruš [-] ) , L. Kozák [-] , P. Králička [-] , F. Lauber [-] , F. Sladkovský [-] (83. D. Zelenka [-] ) , D. Dvořák [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-]

ŽK: 88. P. Kovařík , 90. D. Peteřík - 32. L. Kozák , 34. D. Dvořák , 49. F. Lauber , 64. T. Rédl .
Hráči zápasu: P. Kovařík - L. Kozák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Říha Jaroslav - KARAS Lukáš (N), GREGOR Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.