4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov napravil zaváhání z minulého kola a zvítězil


Branky


0

Řevničov - Reparát z minulého nepovedeného domácího utkání chtěli složit hráči řevničovské Sparty proti Branovu, který ale také nechtěl dát domácím nic zadarmo. Poločasové skóre bylo ještě nerozhodné, ale v závěru Řevničov rozhodl o výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích na vedení nestačila

Vstup do zápasu měli lepší domácí, ale chybělo lepší finální řešení. Řevničov útočil hlavně po stranách, ale nabídky před branku se neujímaly. Se zbylými akcemi si hostující defenziva dokázala poradit. Za zmínku stojí šance Pedála, který obdržel dlouhý centr, ale jeho hlavička postrádala potřebnou přesnost. Stejný hráč seobjevil i ve druhé své šanci, ale opět nedokázal zamířit přesně.

 

Branov těžil z chyb v rozehrávce Řevničova, ale své akce nedokázal dotáhnout do finále. Do obrovské šance se dostal Kolek, kterého krásným obloučkem vybídl Hošek, ale přehození brankáře skončilo na břevně. V tomto případě ještě stálo při Branovských štěstí, to se ale nedalo říct o chvíli později. Murčo vyslal míč do vápna a jeho pokus vzal silný vítr a dofoukl ho až za záda Pulcharta - 1:0.

 

I nadále byl Řevničov aktivnější, ale ne a ne výrazněji ohrozit hostující branku. Ve 40' se dopustili domácí chyby v kombinaci, čehož využil Valdemar Vilím, ke kterému se dostal míč na hranici šestnáctky a starší z dvojice Vilímu jej poslal do levé šibenice - 1:1. Zbytek poločasu více nenabídl a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Řevničov rozhodl o svém vítězství

Vstup do druhéhou poločasu měl lepší Branov, který se také dostal do obrovské šance. Dlouhý míč z obranné poloviny se snesl na kopačky jednoho z Branovských, ten šel sám na Peterku, udělal mu kličku a už se zdálo, že půjdou hosté do vedení. Svůj tým ale zachránil Bohatý, který na poslední chvíli přispěchal s obranným skluzem a zažehnal nebezpečí. V 67' udeřilo na druhé straně. Autové vhazování Pedála podběhl Pulchart a Urbanovič poslal Řevničov do vedení - 2:1.

 

Utkání z důvodu nepříznivého počasí bylo dokonce i přerušeno, ale po necelých dvaceti minutách se pokračovali. Branov vysunul stopera Choce na hrot, ale výraznější šanci si nevytvořil. Jednu z akcí soupeře přerušil v 82' ostrým skluzem v rámci pravidel autor druhé branky Urbanovič a založil tak útočnou akci. Míč se dostal k Janu Husákovi, který se dostal až do vápna, kde přízemní ranou poslal Řevničov do trháku - 3:1. Minutu po něm následovala podobná situace a po přihrávce Pedála se Jan Husák radoval podruhé - 4:1. Řevničov tak napravil nepovedené domácí utkání s Janovem a nad Branovem zvítězil.

 

Zdroj: Martin Tóth, oficiální stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Martin Tóth: "Celé utkání bylo doprovázeno celý zápas silným větrem, který ztěžoval oběma celkům kombinační hru. Hřiště bylo sice v docela obstojném stavu, ale bylo opravdu měkké. Bylo to utkání, ve kterém jsme byli v prvním poločase mnohem aktivnější, ale z nabídnutých pěti, možná šesti tutových šancí, jsme nevyužili ani jednu. Branka padla paradoxně po dlouhém nákopu, kde své udělal silný vítr a kopačák zapadl za překvapeného hostujícího brankáře. Byli jsme proto po právu potrestáni ke konci poločasu vyrovnávací brankou. Druhý poločas jsme nezačali úplně ideálně a soupeř byl herně lepší. Podařilo se nám ale přežít šance soupeře a na druhé straně jsme udeřili po dlouhém autovém vhazování. Utkání bylo poté kvůli počasí přerušeno a dohrávalo se po nějakých 15 - 20 minutách. Podmínky poté byli již opravdu těžké, ale nakonec jsme během dvou minut dvěma brankami po pěkných akcích rozhodli o svém vítězství."




Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Urbanovič [-] , O. Hanzlík [-] - J. Kolek [-] , J. Hošek [-] (51. P. Matějka [-] ) , J. Murčo [-] , M. Pedál [-] - J. Fujera [-] , J. Husák [-] -

Sokol Branov
M. Pulchart [-] - M. Hlaváček [-] , T. Kopejtko [-] , V. Vilím [-] , K. Jeníček [-] , J. Kruba [-] (56. P. Suchan [-] ) , R. Choc [-] , K. Molo [-] , V. Vilím [-] , L. Havlíček [-] , K. Konopásek [-]

ŽK: 60. J. Urbanovič , 81. M. Pedál - 62. L. Havlíček .
Hráči zápasu: T. Bohatý , J. Husák , J. Urbanovič .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - BOBÁK Vladimír (N), HORÁČEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.