Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkov měl proti Oráčovu snadnou úlohu


Branky


2. M. Macák , 19. T. Hink , 61. L. Polcar , 65. T. Hink , 68. L. Konopásek , 71. L. Polcar , 85. Z. Melč , 87. M. Škrlant (p.) , 90. T. Kindl - 40. P. Sejpka
0

Pavlíkov - Domácí tým, nacházející se ve spodní části tabulky, přivítal na svém hřišti soupeře z Oráčova, který se sešel pouze v osmi lidech. Domácí nic neponechali náhodě a s klidem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oráčovu se podařilo snížit

Početní výhoda jedenácti proti osmi vzala za své již od úvodní minuty. Konopásek vysunul po lajně Macáka, který polocentrem a polostřelou překvapil Vachtla od rohového praporku - 1:0. Na další gól se čekalo do 19', když Kindl posunul na Hinka, který za vápnem vystřelil, trefil bránícího hráče, od kterého míč zapadl za bezmocného brankáře - 2:0. Oráčovu se ale podařilo i přes početní handicap snížit. Ve 40' si Bařtipán pokryl míč před Gebhartem, prošel přes něj a na zadní tyči našel Rollem neobsazeného Sejpku, který snížil - 2:1.

Pavlíkov si zastřílel

Další gól přišel krátce po hodině odehraného času. S míčem dostal příliš prostoru Polcar, který se z vápna trefil přesně k tyči - 3:1. V 65' podobná situace, když se povedenou střelou prezentoval Hink - 4:1. Gólový kolotoč pokračoval. V 68' přehazoval z hranice šestnáctky hostujícího brankáře Konopásek, jehož lob skončil v síti - 5:1. V poslední dvacetiminutovce se jako první trefil Polcar, kterému nabil Konopásek a prvně jmenovaný uklidil míč podél brankáře - 6:1.

 

V 85' měli domácí příležitost pokutového kopu, který zahrával brankář Melč. První pokus mu byl ještě vyškrábnut na břevno, ale s dorážkou hlavou si už brankář poradit nedokázal - 7:1. Z další penalty po faulu na Kindla přidal gól Škrlant - 8:1. A definitivní gólovou tečku za zápasem udělal sám Kindl, když uklidil míč podél bezmocného brankáře - 9:1.



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - T. Hink [-] (70. P. Hekl [-] ) , M. Macák [-] , K. Zikmund [-] (46. L. Polcar [-] ) , L. Konopásek [-] , L. Gebhart [-] , J. Koc [-] , T. Kindl [-] , M. Roll [-] , M. Škrlant [-] , A. Bureš [-]

SK Oráčov
S. Vachtl [-] - J. Svatoň [-] , R. Vachtl [-] , P. Kopřiva [-] - P. Sejpka [-] , J. Svatoň [-] , T. Eis [-] , L. Šnobl [-] , M. Tokar [-] - J. Bařtipán [-] , M. Tierberger [-]

ŽK: 28. L. Gebhart , 39. K. Zikmund .
Hráči zápasu: M. Škrlant .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TICHÝ Martin - BENEŠ Leoš (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.