Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 13:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty se rozloučily s podzimem vysokou výhrou nad Řevničovem


Branky


0

Pustověty - Poslední podzimní kolo nabídlo zajímavý souboj domácích Pustovět a hostů z Řevničova. Sousedé v tabulce, souboj druhého se třetím. Domácí na Řevničov vlétli a výsledkem bylo šest vstřelených gólů a pouze jeden obdržený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustověty soupeře nešetřily

Vstup do zápasu byl vcelku vyrovnaný, ale Pustověty se hned v 10' prosadily. Koláček se zpoza vápna trefil přesně k tyči - 1:0. Na druhé se do největší šance Sparty dostal Jan Husák, který prošel do vápna, kde byl nedovoleně atakován. Souboj ale ustál, a tak se nepískala penalta. Po pěti minutách už to bylo o dva góly. Bauer postupoval do vápna, kde ještě nahrával, což vystihl navrátivší se Matějka, ale bohužel pro hosty si srazil míč do vlastní sítě - 2:0.

 

Pustověty si vytvářely i nadále šance, které ale nebyly využity. Povedený vstup do zápasu stvrdil ve 27' Bauer, který postupoval do vápna a vsítil třetí gól - 3:0. Krátce poté utekl Truksa, ale k udivení všechn přítomných netrefil odkrytou branku. Řevničov přišel s odpovědí, když se z vápna trefil pěknou střelou Libecajt - 3:1. Další branku diváci v první půli neviděli a do kabin tak šli hosté s dvougólovým mankem.

Pustověty navýšily své vedení

Vstup do druhé půle byl ve znamení domácích, kteří se hned gólově prosadili. Ve 47' přidal uklidňující gól a zároveň svůj druhý v zápase Koláček, když se uvolnil po levé straně a opět přesně zamířil - 4:1. Čtyři minuty po něm se gólově probudil i kanonýr domácích Truksa, který vzal definitivně Řevničovu naděje - 5:1.

 

Zbytek zápasu už příliš vzrušení nenabídl. Jen šanci Řevničova po rohovém kopu Libecajta, který našel Bohatého a ten koníček trefil brankovou konstrukci. Gólovou čáru za zápasem udělal v 81' o poločas střídající Václav Bičovský, který se trefil zpoza velkého vápna přesně - 6:1. Pro Pustověty tak krásná tečka za povedeným podzimem, pro Řevničov motivace do odvety.

 

Zdroj: Martin Tóth (oficiální webové stránky Sparty Řevničov)



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: "Abych řekl pravdu, nečekal jsem takto jednoznačný výsledek. Podařil se nám úvod zápasu, kdy jsme poprvé skórovali už v 10. minutě. Do poločasu jsme ještě přidali dvě branky, a to jsme i několik příležitostí promarnili. Řevničov sice dokázal snížit na 3:1, ale po poločase jsme se prosadili ještě třikrát a zápas jsme jasně ovládli. Byla to hezká tečka za úspěšnou podzimní částí, kterou jsme zvládli nad všechna očekávání."

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth: "Bez několika opor ze základní sestavy to byl velmi obtížný zápas. Domácí po posílení do nové sezóny oplývají dobrou formou a po právu nahání vedoucí Lubnou. Začátek jsme absolutně nechytli a potom už bylo opravdu těžké se zápasem něco udělat. Domácí si pohlídali i druhý poločas a přidali ještě nějaké branky a po zásluze berou tři body."



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , P. Matějovský [-] , P. Hovorka [-] , L. Koláček [-] , J. Knap [-] (46. V. Bičovský [-] ) , J. Bauer [-] (67. L. Bureš [-] ) , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , M. Kameník [-] , M. Elmerich [-] (75. A. Bičovský [-] )

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , O. Hanzlík [-] , P. Matějka [-] - J. Fujera [-] , J. Kolek [-] (60. D. Schneider [-] ) , J. Hošek [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , F. Libecajt [-] -

ŽK: 44. J. Hošek .
Hráči zápasu: R. Truksa , L. Koláček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - GEBHART Jiří (N), PESL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.