FOTO: Janov vykročil za návratem do okresu výhrou, ale neměl to v Oráčově vůbec jednoduché!


0

Oráčov - Na jedné straně euforie domácích z postupu, na druhé nutnost rychle se oklepat z nepodařené sezóny v okresním přeboru. Oba týmy se sešly v prvním kole III. třídy jako nováčkové, favorit byl ale jasný. Více se věřilo Janovu, který se netají cílem okamžitého návratu do nejvyšší okresní soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Janov měl od začátku zápasu mírnější převahu, kterou vygradovala branka Petra Bradáče - 0:1. Domácím se však povedlo hned v následující minutě srovnat zásluhou Bařtipána - 1:1. Janov se nadále dostával do šancí, které ale gólem neskončily. Čas běžel a už to vypadalo, že se domácím podaří ubránit remízový stav, ale ve 44' se prosadil Konvalinka, díky kterému šli do kabin s větší spokojeností hosté - 1:2.

Uklidňující gól až v závěru

Od úvodního hvizdu druhého poločasu byla k vidění vyrovnaná hra. Uběhla přibližně hodina hry a Janov přidal další gól, ale kvůli ofsajdovému postavení nebyl uznán. V téže minutě na druhé straně kapitán Janova Melč zachránil svým obranným zákrokem svému týmu vedení. V další velké šanci se zjevil Sattler, ale nevyužil nahrávky od Kaila, který ihned po nahrávce absolvoval tvrdý souboj s domácím Eisem.

 

Další akce Janova končily často nepřesnými centry, na druhé straně se taktéž koncovka nedařila. Poslední gólovou tečku dal v 89' opět Petr Bradáč, který svým druhým gólem uklidnil spoluhráče a mohl s nimi slavit první vítězství v soutěži.



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí týmu: ,,V prvním poločase jsme soupeře rychlou hrou dostávali pod tlak, z nabídnutých příležitostí se nám ovšem podařilo skórovat pouze dvakrát. Pokud by poločas skončil 1:4, nikdo by se nemohl divit. V druhé půli se hra srovnala a domácí nás několikrát svou tvrdou hrou zle potrápili a před naší brankou to občas vypadalo jak na střelnici. Po vstřelení uklidňující branky v závěru utkání se již duel bez emocí dohrával."



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - L. Šnobl [-] , J. Mayer [-] , P. Kopřiva [-] , J. Svatoň [-] (46. P. Katona [-] ) - J. Elsnic [-] , S. Vachtl [-] , M. Tokar [-] (46. T. Eis [-] ) , M. Richtr [-] (50. J. Herčík [-] ) - J. Bařtipán [-] , P. Sejpka [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - M. Amler [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-] , J. Kloub [-] (46. J. Koukal [-] ) - T. Čuda [-] , J. Kail [-] , J. Linc [-] , P. Bradáč [-] - R. Konvalinka [-] , R. Sattler [-] -

ŽK: 20. J. Svatoň .
Hráči zápasu: R. Konvalinka , P. Bradáč , J. Melč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VODRÁŽKA Tomáš, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.