0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty vezou z Janova výhru


Branky


0

Janov - Nelehké utkání čekalo Pustověty v Janově, kde se chce místní celek posunout zpátky do nejvyšší okresní soutěže. Janov do sezóny vykročil dobře, to samé platí i o soupeři. Po tomto zápase si druhou výhru v soutěži připisují Pustověty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V domácím dresu nastoupilo hodně mladých hráčů, kteří se snažili těžit ze své rychlosti a procházet skrz hostující obranu, ale často naráželi na nerovný povrch svého hřiště. Pustověty byly trochu aktivnější, hrozily z rychlých protiútoků, ale jak Janov, tak i hosté měli problémy s koncovkou. Za domácí měl velkou šanci P. Bradáč, ale jeho střelu z úhlu Beneš zneškodnil. Hostující brankář si poradil i s druhou šancí, když se domácí dostali ke střele z dálky, ale ztroskotali na Benešovi.

Truksa rozhodl o vítězství

Druhá půle nabídla stejný obraz hry jako ta první. Jediná změna oproti té první byla vstřelená branka, na kterou příchozí diváci čekali až do 79'. Truksa obdržel míč a ve vápně neustál souboj, po něm se ale zvedl a krásnou trefou pod břevnou poslal svůj tým do vedení - 0:1. Závěrečný tlak domácích už žádné větší šance nepřinesl, a tak se mohli radovat hráči Pustovět z cenného vítězství.

 

Za zaslané fotky děkujeme Tomáši Kinterovi!



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: ,,Typicky remízové utkání, kdy se šance i tlak střídaly na obou stranách. Nás mohou mrzet nevyužité šance z první půlky, kdy jsme "zazdily" dvě vyložené tutovky a umožnili soupeři odcházet do kabin bez inkasované branky. Druhá půle se odehrávala ve znamení prvního poločasu se šťastnějším závěrem pro hostující tým, kdy se 11 minut před koncem prosadil po naší zbytečné ztrátě balónu asi nejnebezpečnější útočník hostů Truksa."

TJ Sokol Pustověty
Radek Truksa: ,,Do Janova jsme jeli s tím odehrát zápas alespoň tak jako na Branově, kde jsme vůbec neudělali ostudu. A to se nám celkem povedlo. V Janově jsme byli vyrovnaným soupeřem po celý zápas, šance se střídaly na obou stranách. A bylo jasné, že rozhodne jediná branka, kterou se nám podařilo vstřelit ke konci zápasu. Jsme moc spokojeni, že vezeme 3 body z horké půdy Janova."



Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , V. Kinter [-] , J. Kloub [-] (46. J. Linc [-] ) , M. Amler [-] - P. Bradáč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] - T. Čuda [-] (46. J. Kail [-] ) , M. Rosa [-] (34. P. Hrbek [-] ) , R. Sattler [-] (88. L. Ilberg [-] )

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , M. Kameník [-] (90. L. Bureš [-] ) , P. Hovorka [-] , L. Koláček [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] (15. V. Bičovský [-] ) , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , P. Matějovský [-] , M. Elmerich [-] (90. A. Bičovský [-] )

ŽK: 82. R. Sattler .
Hráči zápasu: R. Truksa .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - BENDA Milan (N), GEBHART Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.