FOTO: Chrášťany udělaly radost domácím divákům, odnesl to Janov


Branky


0

Chrášťany - V minulém kole utrpěly Chrášťany porážku v Oráčově, jejich soupeř z Janova nezvládl domácí zápas s Pustověty. Oba týmy tak chtěly zvítězit, což se nakonec povedlo domácím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrášťany dvakrát udeřily

Od úvodu byli aktivnější hosté, kteří se dostávali do zajímavých pozic zejména po pravé straně. Ale byli to domácí, kdo otevřel gólový účet. V 18' Hubáček zahrával rohový kop, po kterém se dostal odražený míč zpět k němu a druhý centr našel ve vápně domácího Ondruše, jehož hlavičku nejprve Kopáček vyrazil, ale na dorážku nohou už byl krátký - 1:0.

 

Netrvalo dlouho a domácí udeřili podruhé. Krátce po půlhodině hry Králička výborně vybojoval balón, posunul na nabíhajícího Kozáka, který krásnou střelou na zadní tyč zvýšil - 2:0. Další branka už nepadla, a tak se šlo do kabin za dvougólového vedení Chrášťan.

Janov vyrovnat nedokázal

V druhé půli byli opět aktivnější hosté, kteří naprosto přebrali kontrolu nad míčem a nepouštěli domácí do hry. Jejich aktivita byla v 56' odměněna. Po několika nahrávkách okolo vápna přišla nádherná průniková nahrávka, kterou gólově zakončil Konvalinka - 2:1.

 

Následoval tlak hostů, ale také šance pro domácí, když se hosté začali vytahovat dopředu, naskytla se okénka v obraně. Jedno z těchto okének proměnili domácí v třetí gól. V 81' se Sladkovský dostal ve vápně k míči a velmi dobrou střelou upravil výsledek na konečných 3:1.

 

Za fotografie děkujeme Tomáši Kinterovi!



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: ,,Dnes jsme odvedli skvělý výkon, každý z hráčů nechal na hřišti maximum. Oproti minulému týdnu to bylo nebe a dudy. Jsem rád, že se nám to povedlo proti silnému soupeři a před našimi fanoušky. Nebyl to vůbec jednoduchý zápas, ale zvládli jsme finální fázi a velmi dobře jsme ubránili tlak a z něj pramenící šance hostů. Speciální pochvalu zaslouží Kuba Šutera, je to už druhý zápas po sobě, kdy se nám nedostavil brankář, ale Kuba dnes zvládl svou novou roli skvěle a ne jednou nás podržel."

Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí týmu: ,,V dnešním zápase nastoupilo na plac jedenáct kvalitních hráčů, ovšem na výsledku to nebylo znát. 70 minut máme soupeře pod tlakem a nejsme schopni vstřelit branku. Bez toho se body získat bohužel nedají. Chybí nám klid v koncovce, snažíme se dostat až do kuchyně, místo toho abychom volili střelu z hranice vápna. Následně se kupí jednotlivé individuální chyby, za které tvrdě platíme a které nás zbytečně sráží na kolena. Chrášťany nás přehrály hlavně srdíčkem, jejich defenziva pracovala spolehlivě a s přehledem většinu zápasu eliminovaly naše rychlé útočníky."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - GREGOR Roman (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.