FOTO: Fotbal se hraje na góly a ne na krásu, na což opět Janov doplatil


Branky


0

Roztoky - Janov předvádí pohledný fotbal, ale dává hrozně málo branek. To chtěli hosté zlomit v Roztokách, kde je nečekalo nic jednoduchého. Mladý tým Roztok se chytl výhrou v Chrášťanech a nyní tři body z venku potvrdil doma proti Janovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Zápas dvou mladých týmů byl k vidění u Berounky, matky řek. Domácí se ujali vedení hned v 9', kdy se dostal Hruška k centru a našel hlavu Masaroviče, který s přispěním fotbalového štěstíčka otevřel skóre utkání - 1:0. Domácí se dostávali do šancí, ale ztroskotali vždy na defenzivě nebo na brankáři Kopáčkovi. Hosté byli také na míči, ale jejich snaha se pohybovala od vápna k vápnu, bez zakončení. Poločasový výsledek tak byl šťastější pro domácí.

Vyrovnaný stav dlouho nevydržel

Janov chtěl s nepříznivým stavem něco udělat a to se mu také povedlo a poměrně i brzo. V 54' vrátil naděje hostujícímu celku Kail - 1:1. Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel. Roztoky měly k dispozici přímý kop, ke kterému se postavil aktivně hrající Hruška. Centrem přes zeď našel Krůtu, který hlavou překonal Kopáčka - 2:1. V závěrečné desetiminutovce už se domácí tým bránil, ale Janov z tlaku opět nic nevytěžil. Tři body tak zůstávají doma.

 

Na zápase fotil Tomáš Kinter, díky kterému si můžete prohlédnout galerii.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška st., trenér: "Povedlo se nám dát rychlý vedoucí a taky trochu šťastný gól. Byl to dle mého vyrovnaný zápas, potkaly se proti sobě mladé běhavé týmy. V poslední desetiminutovce jsme už jen zalezli dozadu v důsledku postupně docházejících sil. Janov doplatil na nepřesnou finální fázi, fotbal nehrál soupeř vůbec špatný, ba naopak. Jsem rád, že jsme výsledek v závěru udrželi a brali jsme všechny body."

Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí týmu: "Na krásném pažitu v ideálním fotbalovém počasí se nám bohužel opět nepodařilo vstřelit jako prvnímu branku a již od sedmé minuty jsme dotahovali náskok soupeře. Ve druhé půli jsme vyrovnali, ale to bylo z naší strany vše. Hrajeme hezký a oku diváka lahodící fotbal, ale pouze od vápna k vápnu. Naše koncovka je tragická, bojíme se na sebe vzít odpovědnost a zakončit střelou z hranice vápna. Jsme druhý nejhůře skórující tým v soutěži, s pěti kol máme pouze pět vstřelených branek. Pokud chceme pomýšlet v následujících kolech na úspěch, musíme rychle zapomenout na tyto neúspěchy, hráči musí k utkání přistoupit s plnou zodpovědností a zároveň si sáhnout do svých střeleckých rezerv."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TITLBACH Marek - BERÁNEK Michal (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.