FOTO: Janov sestřelil Řevničov sedmi góly!


Branky


42. J. Fujera , 89. J. Urbanovič (p.) - 24. J. Kail , 35. M. Rosa , 39. M. Rosa , 40. M. Bradáč , 57. L. Roubík , 61. M. Rosa , 71. M. Bradáč
0

Řevničov - Domácí Sparta přivítala na svém hřišti Janov, kterému se příliš nedaří. Naopak Řevničovští si vedou dobře, ale na tenhle zápas by jistě nejraději zapomněli. Janov se rozstřílel a z gólu se radoval celkem sedmkrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov byl střelecky při chuti

Za Řevničov nastoupil po zranění Tóth a od začátku zápasu i Fujera, na druhé straně měli hosté k dispozici Lukáše s Tomášem Roubíkem, což bylo v zápase znát. Gólově do zápasu vstoupil Janov, když ve 24' otevřel skóre zápasu Kail - 0:1. Řevničov se snažil o vyrovnání, ale Janov udeřil znovu. Pár minut po půl hodině vstřelil branku kapitán Rosa a poslal svůj tým do dvougólového vedení - 0:2.

 

 

Ve 39' prohrávala domácí Sparta už o tři branky, když opět domácí neuhlídali Rosu, který se trefil podruhé - 0:3. Minutu po něm bylo na janovské straně hned o něco veseleji, když čtvrtou branku přidal M. Bradáč - 0:4. To ale nebylo v první půli vše! S gólem přispěchal i Řevničov. Ve 42' se povedla domácím hráčům kombinace, po které pálil Jan Husák. Jeho střelu Kopáček vyrazil na úroveň penalty, kde stál Fujera a levačkou uklidil míč do sítě - 1:4.

Rosa zkompletoval hattrick

Řevničov chtěl jistě co nejdříve snížit a zápas zdramatizovat, to se mu ale nepovedlo a v 57' znovu inkasoval. Z přímého kopu se krásnou trefou prezentoval L. Roubík - 1:5. Čtyři minuty po něm zkompletoval svůj hattrick Rosa - 1:6. Poslední branku svého celku vstřelil v 71' M. Bradáč, který tak zaznamenal celkově svou druhou trefu - 1:7. Za domácí minutu před koncem korigoval skóre Urbanovič, který proměnil pokutový kop po zákroku na Jana Husáka, který se individuálně prosadil a byl faulován - 2:7.

 

Na zápase fotil Lukáš Ilberg, kterému děkujeme za fotky.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: "Potvrdili jsme to, že v poslední době se nám doma nedaří. Zápas rozhodlo rozmezí 5 minut, když jsme dostali 3 góly a pak už jsme působili odevzdaně, což jsme si v kabině i řekli. Jdeme dál."

Sokol Janov
Tomáš Kinter - vedoucí týmu: "V dnešním zápase jsme měli konečně trošku fotbalového štěstíčka a povedlo se nám přesvědčivě přehrát nebezpečného soupeře jak v poli, tak i co se branek týká. Všichni naši hráči si zaslouží za dnešní utkání absolutorium, zápas byl ve své podstatě rozhodnut již během první půle a jeho otěže jsme měli pevně ve svých rukou. Soupeři jsme povolili pouze kosmetickou úpravu výsledku. Škoda, že toto probuzení přišlo až v závěru soutěže, pokusíme se nyní vytěžit z posledních podzimních kol maximum bodů, soustředit se na jarní část a vrátit se do vyšších pater tabulky, než kde se nyní nacházíme."



Počet diváků: 70. Rozhodčí: MASOPUST Jaroslav - KREJSA Jakub, HUDERA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.