FOTO: Janov hrál přes hodinu v deseti, Pavlíkov toho nevyužil


Branky


32. J. Kail
0

Janov - Po debaklu v Lubné zajížděl Pavlíkov do Janova, který se namlsal v Řevničově vysokou výhrou. Hostujícímu celku se příliš nedaří, což také dokázal nyní v Janově, proti kterému hrál více než hodinu v početní výhodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla jediná branka

Do zápasu vstoupily oba celky podobně, ale krásu na fotbale ubíral silný vítr. Pavlíkov chtěl těžit z dlouhých nákopů, což se hlavně kvůli povětrnostním podmínkam nepovedlo a když, tak zakročila domácí defenziva. Janov naopak těžil z rychlých krajů, které dokázali dlouhé balony získat pro sebe a dostat se přes pavlíkovskou defenzivu. Ta se ale bránila a s akcemi soupeře si věděla rady. Ve 26' nastala komplikace pro Janov, neboť za ostrý faul na kapitána Polcara uviděl Sattler červenou kartu.

 

Krátce po půl hodině hry padla první branka zápasu. Odražený míč se dostal ke Kailovi, který svou střelu namířil do Brože, od kterého se míč odrazil za bezmocného Melče - 1:0. V deseti se tak Janov dokázal dostat do vedení. Pavlíkov po celý zápas nebyl schopen využít oslabení Janova a odjížděl s prázdnou.

 

Za fotografie děkujeme Lukáši Ilbergovi!



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter, vedoucí týmu: "V dnešním utkání jsme předvedli spíše fotbalovou dřinu než krásu. Kluky musím ale i tak pochválit za předvedený výkon, všichni nechali na hřišti vše, co v dané chvíli mohli. Utkání bylo ovlivněno vyloučením našeho středopolaře za zbytečný faul a od 26. minuty jsme dohrávali v oslabení. I tak jsme byli myslím lepším týmem na hřišti, dostali jsme se do několika šancí, z nichž se nám ještě v první půli povedlo jednu využít. Soupeř se naopak nedostával na dostřel naší branky, jeho tlak byl spíše platonický, přehrával nás hlavně ve středu hřiště a náš brankář neměl v podstatě vážnější práci. Za výkon a snahu si rozhodně všechny body zasloužíme, škoda jen zbytečně vykartovaného hráče, který dostane stopku a příští zápasy nám bude chybět."




Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - P. Bradáč [-] , M. Amler [-] , T. Čuda [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-] - J. Bečirovič [-] , J. Kail [-] - R. Konvalinka [-] (76. J. Koukal [-] ) , M. Bradáč [-] , R. Sattler [-] -

SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - T. Gebhart [-] (70. M. Gebhart [-] ) , J. Škrlant [-] (46. L. Gebhart [-] ) , V. Mašek [-] , J. Koc [-] , T. Kindl [-] , L. Polcar [-] , M. Škrlant [-] , A. Bureš [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-]

ŽK: 21. R. Konvalinka , 67. J. Bečirovič - 8. J. Koc , 90. T. Kindl . ČK: 26. R. Sattler .
Hráči zápasu: J. Kail - L. Polcar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidra Marek - BENDA Milan (N), BENEŠ Leoš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.