FOTO: Janov nadělil bůra Branovu


0

Branov - Pro domácí tým nečekalo v závěrečném kole nic lehkého. Na svém hřišti přivítali Janov, který byl favoritem zápasu. Hosté se ujali brzkého vedení a připsali si klidné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Janova

Od první minuty tahal Branov za kratší konec. Hned ve 4' se po krásné kombinaci s Markem Bradáčem prosadil Bečirovič - 0:1. Branov si skoro nic nevytvořil, prosazoval se pouze po lajnách, ale jejich centry v klidu sbírala hostující obrana. Janov si vytvořil spoustu šancí, ale nedokázal je proměnit.

 

To se změnilo ve 38', kdy se po lajně z obrany vydal na výlet Petr Bradáč, nacentroval a krásně našel Rosu, který hlavou uklidil balon k tyči - 0:2. Poté přišla sporná situace, která zaváněla nedovoleným zákrokem v šestnáctce. Do vápna se dostal Kail po krásné přihrávce Rosy. Když Kail napřahoval ke střele, tak ho důrazněji dohrál domácí hráč, ale sudí Polívka vyhodnotil tento zákrok jako filmování hostujícího záložníka a udělil mu žlutou kartu. Více první poločas nenabídl a Branov tak měl před sebou těžký úkol - dohánět dvougólové manko.

Janov si vítězství pohlídal

Druhý poločas začal podobně jako ten první, jenže Branov poslal z obrany do útoku Choce a mohl toho litovat. V 54' si k rohovému praporku postavil balon Kail a jeho přesný centr našel nikým nehlídaného Konvalinku, který neměl problém uklidit balon hlavou do sítě - 0:3. O šest minut bylo ještě veseleji na hostující straně, když se na bránu řítil sám Marek Bradáč. Samostatný nájezd proměnil, brankář Pulchart byl bezmocný - 0:4.

 

Branov si vytvořil hodně šancí z rohů, které většinou našly Choce, ale brankáře Kopáčka nedokázal ohrozit. Janov nadále pokračoval v tlaku a držel balon na svých kopačkách. V 72' se k přímému kopu z levé strany postavil Kinter a zamířil přesně do šibenice - 0:5. Hned o minutu později dokázali domácí snížit. Vilím se dostal do vápna, přihrál na penaltu Hlaváčkovi, jehož střela byla zblokována, ale míč doputoval ke Krátkému, který neměl problém uklidit balon do prázdné brány - 1:5.

 

V 77' propadl odkopnutý balon za domácí obranu, tam si naběhl Kail, ale jeho nájezd dokázal Pulchart zneškodnit. V 80' přišla další šance Janova. Na lajně se objevil Koukal a krásně nacentroval, jeho balon domácí obrana odhlavičkovala, ale pouze na vápno, kde se do balonu z voleje opřel Kail, ale Pulchart jeho střelu s problémy vychytal. Ke konci zápasu přišla další sporná situace, když se ve vápně objevil Konvalinka, kterého poslal k zemi domácí hráč, ale opět se nepískalo. Zápas se dohrával v klidu a bez emocí.

 

Spoluautor: Jakub Kail, upraveno redaktorem

 

Za fotografie děkujeme Lukáši Ilbergovi!



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Vytvořili jsme si spoustu šancí, které jsme dokázali proměnit, na rozdíl od ostatních zápasů. Branov udělal chybu v tom, že druhý poločas poslal do útoku Choce, poté dostali 3 góly a bylo pro ně po zápase. Jsem rád, že se nám povedl konec podzimní části. Kdybychom takhle hráli od začátku, tak se pereme o první místo. Teď nás čeká zimní příprava a doufám, že se nám jaro vyvede ještě více."



Počet diváků: 66. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - TVRDÍK Michal (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.