0:2
(0:1)
5. L. Pokruta (p.)
53. D. Marek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babice loupily a vezou si tři body ze Soběšic


Branky


5. L. Pokruta (p.) , 53. D. Marek (vl.)
0

Aktuálně třetí tým tabulky potvrdil roli favorita a poradil si se Soběšicemi výsledkem 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starý z penalty přestřelil

Babice chtěly odčinit prohru v Soběšicích z posledního kola minulé sezony. Začalo to dobře. Beránek potáhl míč po lajně a předložil ho před bránu Doležalovi, ale ten v jasné šanci selhal. V 5.minutě babičtí už slavili, brankař domácích fauloval Pepu Doležala a z následné penalty se nemýlil Pokruta. To bylo, ale z naší strany na dlouhou dobu vše. Domácí zatlačili nakopávanými míči, vysoký utočník dělal obraně problémy. Soběšice měly velké množství standartek a pomáhaly si i dlouhými auty. Z tlaku však nic nevyužili, a tak přišla pro domácí další rána. Dlouhý míč před Beránkem domácí brankář ohlavičkoval ke Starému, který ho loboval a na brákové čáře ho rukou vyrazil obránce. Následovala červená karta a pokutový kop. K němu se postavil Starý, kterého tam poslal kapitán. Ten se s touto ulohou nevypořádal dobře a branku přestřelil. 

Domácí dorazil vlastní gol

Druhý poločas více drželi míč hosté, domácí v deseti už neměli tu sílu. Poté, co se snažili  otevřít hru, tak jsme měli hodně příležitostí na přečíslení. Jedna akce vyšla, to když Jurry potáhl míč a následný ostrý centr si domácí hráč srazil do vlastní sítě. Tohle domácí srazilo. Babice dál pokračovaly v tlaku a vytvářely si hromadu příležitostí, většina skončila ale zvednutým praporkem pro offside. Beránkovo solo na brankáře však rozhodčí pustil, ale ten v tváří tvář golmanovi neuspěl. Hned vzápětí se domácí dostali do své jediné pořádné šance, ale Míčka z blízka neprostřelil domácí kapitán. 



Sestavy


FC Soběšice
M. Rabušic [-] - M. Krejčí [-] , S. Kozel [-] , D. Marek [-] , M. Svoboda [-] , Š. Pelán [-] , D. Grošov [-] , M. Paša [-] (69. J. Bastl [-] ) , J. Plocek [-] , P. Látal [-] , A. Špaček [-]

SK Babice nad Svitavou
P. Míček [-] - R. Ondráček [-] , J. Studený [-] , R. Ševčík [-] (89. D. Sehnal [-] ) , P. Kheil [-] - Z. Hruška [-] (79. J. Procházka [-] ) , J. Starý [-] , J. Ondrášek [-] (71. M. Malíř [-] ) , L. Pokruta [-] - L. Beránek [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 14. Š. Pelán , 67. M. Svoboda - 11. Z. Hruška , 66. L. Pokruta . ČK: 45. M. Krejčí .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Marek Milan - HORVÁTH Antonín, ŠIKULA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.