P. Musil 63.
D. Cícha 68. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podolí si doma pohlídalo tři body po vítězném utkání nad Vilémovicemi


Branky


63. P. Musil , 68. D. Cícha (p.) - 19. M. Švihálek
0

V 6. kole se domácí Podolí utkalo s nepříjemným soupeřem z Vilémovic. Vítězství zajistil domácí Cícha z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Švihálek téměř u všeho

Začátek zápasu byl vyrovnaný , ale jako první se osmělily Vilémovice, když ve 12 minutě to zkoušel střelou Kasálek ,brankář domácích byl na místě. O chvíli později  po rohu Švihálka mířil Opletal hlavou nad. Běžela minuta 19.Opletal našel přesnou přihrávkou Švihálka a ten překonal domácího brankáře a poslal hosty do vedení 0:1. O chvíli později Kasálek našel Opletala jeho střelu brankář vyrazil a dorážku Poluse zablokovali  domácí obránci. Akce pokračovala k míči se dostal Švihálek, ale ani jeho střelu brankář domácích za svá záda nepustil. Domácí odpověděli rychlou akcí ,ale Kyzlink byl na místě.V minutě  35. zahrával Švihálek přímý kop na jeho centr si naskočil Pernica ,který hlavou mířil mimo. V další šanci se do pokutového území prokličkoval Zmeko na jeho přihrávku jen těsně nedosáhl Kučera. V závěru první půle domácí zahrávali roh a udělali v našem pokutovém území pořádný  závar. Naštěstí Kyzlink pohotovou dorážku domácích zneškodnil. 

Cícha z penalty zařídil domácím tři body

Druhá půle začala šancemi Vilémovic. Kasálek vysunul Švihálka ,ale bohužel neuspěl. V dobré  šanci se ocitl i Opletal ,ale jeho střelu brankář vyrazil. Domácí hru postupně vyrovnali a dostali se i do šancí. V minutě 63. si domácí Musil narazil se spoluhráčem, udělal kličku i našemu brankáři a do prázdné branky srovnal stav utkání 1:1.V minutě 67. brankář Kyzlink zastavil v pokutovém území domácího hráče v rozporu z pravidly a byla z toho penalta , kterou proměnil Cícha  a zajistil hostů vedení 2:1 .Vilémovičtí se snažili o vyrovnání ,zejména Švihálek svými úniky zlobil domácí obranu ,jenže na jeho přihrávky si nikdo nenaběhl. Nejblíže byl vyrovnání v minutě 80. Švihálek ,ale jeho střela z úhlu olízla pouze břevno. Závěr zápasu se blížil a domácí si vzít výhru již nenechali ujít.   



Sestavy


TJ Sokol Podolí
T. Kukleta [-] - D. Liolias [-] , O. Nevídal [-] , D. Cícha [-] , P. Musil [-] , L. Lazar [-] , F. Poláček [-] , M. Aujeský [-] , D. Šťastný [-] , P. Knap [-] (88. M. Gulda [-] ) , M. Jaroš [-]

TJ Vilémovice
J. Kyzlink [-] - M. Kasálek [-] , M. Pernica [-] , L. Vašíček [-] , R. Duchovný [-] - P. Opletal [-] , R. Randula [-] , M. Kučera [-] (83. F. Urbánek [-] ) - J. Polus [-] , M. Švihálek [-] , O. Zmeko [-] (73. M. Kašpárek [-] )

ŽK: 76. L. Lazar - 68. J. Kyzlink .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MALÍK Petr - ŠEVELA Petr, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.